Ha az elozmenyt is elolvasod, amit raadasul az ininek irtam, tovabba nem is erti amit irtam, ebbol arra jutni, hogy en iszom, ez elegge csapongo fantaziara utal. Nem mellekesen ismerve a fajtajanak az eszbeli kepesseget.
MI = mesterséges intelligencia 😂 😂 😂
Most jövök rá 😒 😂
Nem tudtam hogy azzal csináltátok mert nem olvasok vissza 20 oldalt 😌
Aztán maradt hogy az hogy nem akartam kimaradni a jobból és költöttem a saját fejemből egyet csak úgy 😂
😂 😂 😂
Hát ez akkor elbasztam ....................................... bocsi 😂
Szakértő emberek
Covid villanyautó minden mehet
Nagy a tudás Isten adta
Aki megkérdőjelezi az jól el baszta
Vitába szállni nem lehet kurva anyába elmehet
Bölcsek kövét megleled
Toppik sztár lehet 😂
ja nem(legyintős) Nem fricit véleményezem hisz róla már rég megvan a kialakult véleményem 😅 Azt az irományt amit ő versnek nevez 😂
Mondjuk fogalmam sincs honnan veszi a bátorságot ehhez 😅 Kicsit arra emlékeztet mikor vannak ezek az énekes tehetségkutatók(kezeit széttáró) Az első néhány adás a beválogatásról szól. Amikor a született botfülűek és kappan hangúak jelentkeznek valami dallal (kezeit széttáró) És hihetetlen magabiztossággal "éneklik" el az általuk kiválasztott számot(szemeit körbeforgató) És mikor a zsúri szinte egyszerre nyomja meg a gombot, hogy hagyja abba mert kimenekülnek a teremből akkor nem érti a delikvens, hogy mi a problémája a zsűrinek? Meg van győződve, hogy csodálatosan tisztán énekel. Hisz az anyukája is meg a nagymamája is azt mondta, hogy szuperul megy neki 😅
utána meg a tilla vállán bömböli ki magát az öltözőbe, hogy hazaküldték nem is érti ezt a szemét bandát hiszen született tehetség 😅
De azt csak simán az is lehet ám blődi, hogy azért nem értékeljük frici remekbe szabott "verseit" mert nem vettük fel annó faktnak a szolfézst 😅
Akkor olvasd el újra!Ezt írta:"múltkor mintha azt mondtad volna,hogy te nem alkoholizálsz(gondolkodós)
nEM SÉRTŐDSZ MEG HA AZT MONDOM, HOGY EZZEL KAPCSOLATBAN VANNAK KÉTSÉGEIM 😅"Téged véleményezett,vagyis hogy szerinte piás vagy,egy szót nem írt arról amit írtál.
Előzetese https://www.vadhajtasok.hu/202...
meg ez is https://www.elemi.hu/putyin-ka...
Most jövök rá 😒 😂
Nem tudtam hogy azzal csináltátok mert nem olvasok vissza 20 oldalt 😌
Aztán maradt hogy az hogy nem akartam kimaradni a jobból és költöttem a saját fejemből egyet csak úgy 😂
😂 😂 😂
Hát ez akkor elbasztam ....................................... bocsi 😂
Most nem az volt hogy csak írjuk verseket ?
Hozzátegyem enyémbe legalább tényleg van rím
Covid villanyautó minden mehet
Nagy a tudás Isten adta
Aki megkérdőjelezi az jól el baszta
Vitába szállni nem lehet kurva anyába elmehet
Bölcsek kövét megleled
Toppik sztár lehet 😂
Benne sok kis méregzsák
Állandó balhé
Egyszer bor, máskor lóvé
Folyamat egymást basztatják
Ha a motoros téma már nem sikk
Felszólal a Pipi, ki nem tik'
Le is szólja a Lacust
Mert nem érti a jambikust
Szóval nesze hát, itt egy limerick
🤣
Mondjuk fogalmam sincs honnan veszi a bátorságot ehhez 😅 Kicsit arra emlékeztet mikor vannak ezek az énekes tehetségkutatók(kezeit széttáró) Az első néhány adás a beválogatásról szól. Amikor a született botfülűek és kappan hangúak jelentkeznek valami dallal (kezeit széttáró) És hihetetlen magabiztossággal "éneklik" el az általuk kiválasztott számot(szemeit körbeforgató) És mikor a zsúri szinte egyszerre nyomja meg a gombot, hogy hagyja abba mert kimenekülnek a teremből akkor nem érti a delikvens, hogy mi a problémája a zsűrinek? Meg van győződve, hogy csodálatosan tisztán énekel. Hisz az anyukája is meg a nagymamája is azt mondta, hogy szuperul megy neki 😅
utána meg a tilla vállán bömböli ki magát az öltözőbe, hogy hazaküldték nem is érti ezt a szemét bandát hiszen született tehetség 😅
De azt csak simán az is lehet ám blődi, hogy azért nem értékeljük frici remekbe szabott "verseit" mert nem vettük fel annó faktnak a szolfézst 😅
nEM SÉRTŐDSZ MEG HA AZT MONDOM, HOGY EZZEL KAPCSOLATBAN VANNAK KÉTSÉGEIM 😅"Téged véleményezett,vagyis hogy szerinte piás vagy,egy szót nem írt arról amit írtál.
Jellemző, továbbra sem csalódtam a fajtádban.