Na látod az könnyen előfordulhat nincs kizárva, hogy mi nem vagyunk ennek a befogadására elég képzettek(kezeit széttáró)
Való igaz az ilyen művészet féle dolgok viszonylag messze állnak tőlem(kezeit széttáró) Az ilyen absztrak meg mifene festészet amikor egy fehér vásznon van szétkenve néhány színes paca és ki van állítva ezt nézik sokan(kezeit széttáró)
ez is elég szar talán 1 fokkal jobb mint fricié de bocs ha őszinte vagyok 😅
Szerintem ti ne üljetek össze a pilvaxban verseket írni, mert abból nem sülhet ki jó 😅 Megmondom őszintén én versből hallottam már jót is meg szart is (kezeit széttáró) De a tietek jó szar(kezeit széttáró) 😂
megyek megyek remélem egybe haza érek
haza érek bezabálok interneten diskurálok
😂 😂 😂
Kajak repper leszek 😂 😂 😂
Mindjárt megzenésítem 😂 😂 😂
de egy 3 szavas mondat bőven elég
Az első és utolsó sor nem nagyon rímel a többi egész elfogadható 😅
Való igaz az ilyen művészet féle dolgok viszonylag messze állnak tőlem(kezeit széttáró) Az ilyen absztrak meg mifene festészet amikor egy fehér vásznon van szétkenve néhány színes paca és ki van állítva ezt nézik sokan(kezeit széttáró)
Szerintem ti ne üljetek össze a pilvaxban verseket írni, mert abból nem sülhet ki jó 😅 Megmondom őszintén én versből hallottam már jót is meg szart is (kezeit széttáró) De a tietek jó szar(kezeit széttáró) 😂
(Ugy is en leszek a legtutibb jelmezes...)