Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszki körbematricázták az autót a szélvédőre a látótérre is ragasztottak. Ha geciségből nem a sofőr oldalon bilincseltek volna ezt akkor sem tudtam volna nem észre venni 😅
robogóval járok etetni és az 5 centis rugóút kurvára kevés a 160 kilómnak, egy csuklónyi vastag gyökér már olyat tol a futóműnek 50es tempó mellett hogy majd leesek a robogóról
lassan menni meg nem lehet mert 2x 15 km a táv és szeretem minél gyorsabban leküzdeni
felénk nem nagyon, az 53as színültig van kamionnal ha egyet kielőzöl 1km belül ott a másik
ahhoz meg nagy a forgalom hogy egy átlag kocsival leküzd abban a pillanatban amikor utolérted
reggelente meg minden jómunkásember max 70es tempóval megy esélytelen a gyorsabb haladás
anno amikor robogóval jártam 19km alatt kb 5 perc plusz volt ha robogóval mentem pedig az max 55-el tudott menni
Ez igaz, teslában még nem ültem (illetve valami 3 ajtósban vagy 7 éve), de abból is többféle van és a nagyok elég nagyok viszont azoknak a kormánykereke nem jön ki 5millából. 😁
akkor te nem is horgászni jársz a partra hanem utat építeni 🤣
😅
Más, dieselhez értőktől kérdezném, az üzemanyagszabályzó lehet attól még időnként rossz ha próbánál amúgy mükszik? Neten nézegettem, hogy kell lepróbálni és aszerint jó, de ha hirtelen adok gázt akkor jellemzően alacsony nyomás hibával (1x magast írt) letiltja illetve a héten már le is állította a motort, újraindításkor megy, de előzni elég gáz így amúgy megy bármennyivel csak nem szabad hirtelen gázt adni. 🤔
azt ne csak az olcsóbbik fajtája nem is kényelmes. 60 éves rozzant derékkal a földre kell beülni és a földről kell kiszállni. Múltkor hazahoztak egy öregebbforma béjemvével hát komoly logisztikát igényelt a kiszállás a furgon üllése nekem jobb pozícióban van 😅
a közutak használata az közügy?
Jaj (fejét fogó) most mi lesz?
Múlt héten tiltottak el 7 évre tőle(óranézegetős)
ininek abban igaza van de talán én is leírtam ha marad egy kis félrefésült pénzed megy el a ribikhez azt durrantsd el(meghajlós) Azt az élményt már úgy sem tudja elvenni tőled senki utólagosan 😅
Simán lehet a 110 et tartani.
lehet én nem vagyok normális de én 90 es úton nem közlekedek 110-el. pedig így is csalok mert 100 al megyek gps szerint. Ha a forgalom ezt engedi de az utak 90%-ban felénk erre nincs lehetőség. Megyeszékhelyek között lakunk mindenhol nagy a forgalom. Van egy két alsórendű út amit már nagyon faszán megcsináltak ott lehet esetleg kinyújtani egy kicsit a lábát az autónak. Autópályán sem megyek 130-nál többet mert 140-150 el sem érek hamarabb. Pestig kb. 45 km autópálya szakaszom van. Ha meg hosszút kell mennem mondjuk tavaly horvát 700 km 6 óra alatt tettem meg a távot és 20 km kivételével gyorsforgalmi úton. Ott sem mentem többet 130 nál és kijött egy 110 es átlagom a 3 kapu ellenére (kezeit széttáró) Szóval hosszú távra sem kell szerintem a 130 nál több ha 140-el mennék pont egy lityivel többet bekér a technika mivel értem volna hamarabb? 6 helyet 5-5,5 óra alatt és? Szerintem normális ember 110 el nem közlekedik nacionál úton mondjuk felénk meg nem is nagyon tud. (kezeit széttáró)Azt el tudom képzelni amikor a nyár letelik a ti környéketeken kihalt utak vannak(kezeit széttáró) A dákó 100-nál téli időszakban sem kér be 15 kw-nál többet nyáron meg alig karistolja a 10-et ha meg eco módba teszem majdnem inkább termeli az akksiba az áramot 😅
a rendőri ezredhez akartam menni lehetett volna verni a sok buzi fradi szurkolót
a 90es évek elején nagy hiány volt a yardnál, a szakközép 4 évét is beszámolták volna a szolgálati időbe, 39 évesen nyugger lettem volna
igaz jó szar pénzért mert azóta ez megszűnk és eléggé leszedték a járandóságot, egy ismerőssel beszéltem akinek ilyen volt az 80 ezret kapott 2014-2015 körül, nekem akkoriban 120 volt a fizetésem
A szivarosnál ez így van és nem véletlenül használják akik csalni akarnak pl. akik felénk járnak tömegével pedig 7.5-es tábla van végig, de nincs kamera így ha ellenőrzés sincs ami sajna elég ritka tizesével jönnek a földszállítók nem kis gondot okozva.
Akkor nekünk nem ilyen van.
Járőrnek esetleg a közrend. osztályra.
:-D
Ezzel mi volt a baj? hisz az egy parkoló, nem?
Vagy roki hely volt?
attól még jár a bünti ha le is esik
még rongálásért plusz bünti is jár mellé ha megsérül
a bmw-s simán megússza hiszen nem volt kint az értesítés hogy kerékbilincset kapott, még ami sérülés volt a kocsin az egy jó ügyvéd be is vasalja a felhelyező cégen
de a szar helyen történő parkolást akkor is ki kell fizetni
https://www.facebook.com/share/r/df5xahKZKLVzfh9n/
azt ugye te sem gondoltad, mihelyt befut az első hajó 7000 db kínai autóval majd európa nem kezdi azonnal fikázni és megpróbálni beledöngölni a földbe? Itt az ár fog dönteni és nem a lejárató cikkek. Nem fognak sorban állni az európai vellanyosért ha fél árban fogják adni a kínai. Ha minden újságírót zsebrevágnak akkor sem(kezeit széttáró)
nem kell bizonyítani, az a lényeg ha nincs jel nem indulhatsz el ilyen egyszerű a dolog
egyszerűbben fogalmazva ha zöld a led lehet menni, ha piros akkor nem.....
ha piros meg kell venni a jegyet, mert ha nincs akkor bünti van
az élet egyszerű
Látod ha elindulsz leesett volna. 😄
A fixre kötöttnél a közreműködő a felelős, nekem első naptól foxre kötött volt pedig eleinte a fuvarozóé volt a bünti amit behajthatott a közreműködőn, de ez hamar változott, a közreműködőnek ha nem adott jelet a készülék pár perce volt, hogy szóljon álljak félre, párszor volt ilyen eleinte, de igazából megbízhatóak voltak, sosem fizettem büntit ellenben a szivargyújtósok meg a jegyvásárlók mindegyike megszívta párszor.
beszéddel is vannak gondjaim 😂
rendőrnek lettem volna jó, csak a színtévesztésmiatt nem vettek fel
már 10 éve nyugger lennék
Hogyne láttam volna, most is van a cégesben. Azt láthatja, hogy nincs jel, de hát rossz, mert akkor nem kihúzom, hanem zavarom a jelet. Arról meg nem tehetek, hogy a föld szívcsakrája zavarja. A gyanú sem elégséges, azt be is kell bizonyítani.