Pipi ezzel az a baj hogy ha kiég a h7, ami amúgy már elég nagy tétel a 7-8000ezrével darabonként ha kicsit fényesebbet és nem a legolcsóbbat veszed. Na ha kiég, azt látod. Ha az izzító elszakad, azt nem látod. Lehet egész nyáron indul faszán és valamiért bebasz egy -10 a semmiből akkor viszont nehezen vagy el sem indul.
Vagy szarsz bele és ha nem indul akkor majd csere, vagy ráteszed a multit megméred, esetleg kicseréled egy nagyszerizkor ha már úgyis basztatod a kocsit, aztán ellenpélda az enyém hogy a max 3éves boschok is beszartak.
Amúgymeg a motorban is cserélek gyertyát amikor azt írja a könyve hogy kell.
Típusfüggő, hogy érdemes-e időnként kitekergetni mert nem mindegyik kokszolja szorulósra viszont annyira olcsó cucc, hogy ha már kitekerem cserélem is.
hát arra gondoltam,hogy ha valamit cserélek az autón amire semmi szükség akkor igényes leszek(kezeit széttáró)
Mikor írtam, hogy izzító gyertyát nem cserélek uk-muk-fuk arra azt írtad, hogy igénytelen vagyok(szomorú)
Ebből próbáltam logikai következtetést levonni ha meg cserélek valmit amire szintén semmi szükség akkor meg igényessé változok(meghajlós)
"Ha jól működik minek basztatni csak beletöröd"
Ez jó nagy ostobaság!Mert ha nem működik és akkor akarod kiszedni,akkor nem törik bele?És mikor rohad bele jobban,ha mondjuk 100ezrenként ki van véve vagy mondjuk ha csak egyszer 250ezernél?
Még a szerelő is azt mondja hogy akkor célszerű mindent kicserélni ha egy elromlik, nem akkor, amikor eszedbe jut.
Ha jól működik minek basztatni csak beletöröd
Nem KELL,lehet.Ja,csak rendszerint akkor kotlik meg mikor kéne hogy jó legyen.Én pl.ha mondjuk vezérlés csere van,akkor az is ki van cserélve,ennek következménye hogy nekem még sosem volt olyan hogy ne lett volna izzítás.
Vagy szarsz bele és ha nem indul akkor majd csere, vagy ráteszed a multit megméred, esetleg kicseréled egy nagyszerizkor ha már úgyis basztatod a kocsit, aztán ellenpélda az enyém hogy a max 3éves boschok is beszartak.
Amúgymeg a motorban is cserélek gyertyát amikor azt írja a könyve hogy kell.
Mikor írtam, hogy izzító gyertyát nem cserélek uk-muk-fuk arra azt írtad, hogy igénytelen vagyok(szomorú)
Ebből próbáltam logikai következtetést levonni ha meg cserélek valmit amire szintén semmi szükség akkor meg igényessé változok(meghajlós)
és munkadíjak, nem voltak olcsó tételek egy webshophoz képest, de annyira drága sem.
Ez jó nagy ostobaság!Mert ha nem működik és akkor akarod kiszedni,akkor nem törik bele?És mikor rohad bele jobban,ha mondjuk 100ezrenként ki van véve vagy mondjuk ha csak egyszer 250ezernél?
olajbszűrők gyertyák mittudomén szerintem közel van az 500 ezerhez
legalábbis amit eddig láttam
14 km meg lehet akárni is el kellett menni a gyerekért az oviba 😄
Ha jól működik minek basztatni csak beletöröd