baszki múltkor még a telefonotokat sem tölthettétek a laktanyában most meg már a vellanykocsi töltését is engedélyezik(gondolkodós)
Akkor azért lett nálatok pozitív változás(gondolkodós)
ja értem(meghajlós) Ha tudnék erre fogadni nagy összeget most rá mernék tenni, hogy te erről sosem fogod tudni meggyőzni magad 😅
Szerintem hagyd is a pecsába(kezeit széttáró)
én ezt a plázalifteknél látom. Mert,hogy én lifttel megyek a p2-ről a 3-ikra a gyerekkel a moziba az oké. De elnézegetem akik velem együtt várnak 5 percet a liftre és felballag vele egy emeletet azt nem értem(kezeit széttáró) 18 lépcsőfok(kezeit széttáró)
na a vartyogónál én is ezt csináltam igaz abban az időben még voltak telek. Hullámkarton meg mindig akadt 😅
ma mátrából haza felé jövet egész meglepődtem j.berény előtt -11 fokon. Ilyet mostanság nem láttam 😅
Szerencsére mire hazaértünk itthonra leszelidűlt - 3-ra 😅
propoliszt műanyag pohárba keverem, kb 50 csepp egy fél deci vízhez, aztán egy korty alatt lecsúszik
kicsit barna a széle, de egy 20 forintos poharat nem sajnál az ember
amúgy a porcelántól/mázas cserépről fém dörzsivel sima vízzel is lejön
baszki azt már csak te éled meg a sok hínárevésbe meg joghurt evésbe(óranézegetős)
mi addigra itt már mind feldobjuk a pacskert(kezeit széttáró)
Közülünk majd kinek tudod azt mondani, hogy "ugye megmondtam" 😅
be ne vedd már ezek kamu cikkek. Volt amikor a pécsi szívsebész papp akárkinek a nevét használták fel meg felhasználnak egy csomó ismert nevet a szarjuk reklámozására. Számtalan ilyenbe belefutottam már ez kamu az egész ilyen riport nem készült soha(kezeit széttáró)
Akkor azért lett nálatok pozitív változás(gondolkodós)