tájékozottság? Miről? a borról? nem tudom, hogy 2 litert megiszok e egy évben azt is többnyire szódával fröccsnek 😅
Mik legénykorunkba kólával ittuk a diszkóba 😅
Na minden esetre úgy megszakérteni én is megtudom a borokat ahogy te mindenféle gyakorlat nélkül is(kezeit széttáró)
A lényeg ha tudom az árát akkor tudom melyik a legjobb ehhez nem kell nagy tehetség 🤣
évmilliókig elvoltunk szaros végtagokkal, most meg ha nem lenne víz pár hónapig akkor fél pest(meg a nagyvárosok) elhullanának vérhas járványban mert nem tudnak kezet mosni.....
ide vezet a túlságosan steril életvitel
Nem a bacik miatt hanem mert nem tudom mit fogdosott előtte ami a farka vagy a körme alá ragadt szar a seggtörlés után, de bármi gusztustalan is lehet, normális társadalmakban nem markolásszák egymást a férfiak találkozáskor sehol sem. 😄
Felesegem a növerevel még masfél évtizede braziliàban zabalt be az egyik ilyen etteremben elöször. Volt egy kedvencük amivel visszajarattak a felszolgalot. A vegen megkerdeztek, hogy mi volt az a finomsag…. Turkey balls - volt a valasz.
Persze hogy igaz.. azért, mert az a kolbász kerítéses nyugat, ott is vannak átbaszósok ☹️
...de nem hiszem, hogy egy jobb nyugati étteremre ez a jellemző, legalábbis én nem tapasztaltam ezt... itthon inkább.
Az elozo munkahelyemen volt szokas, hogy ha a napi forgalom rekordot dont, a ceg meghivja a stabot egy vacsorara.
Ott kovettek el a hibat, hogy - mivel nem volt kikotve limit - a vicces kedvu ir kollegam olyan helyet valasztott, ahol 90 fontert mertek az angus steak-et koret nelkul. :D
Nem volt rossz, de voltam mar "jobb" helyen (trad. brazil etterem, ahol kardszeru nyarson hoztak vagy otfele hust), ahol fejenkent 40-50 fontbol megvoltunk itallal, kaveval.
Nem akartam szegénykének tovább húzni az idegeit. Amúgy jobban jártam volna a kommersz 20€ hússzelettel, mert az 50€-s T-Bone steak egy büdös nagy csont, némi faggyús zsíros húscafattal, majdnem ugyanúgy vitték vissza ahogy kihozták 🙈 De legalább más kárán tanultam meg, ennyi vigasztalt 😊
Na, elolvastad? Látom, megfogtad a lényeget 🤣 Az öreg művésze annak, amit csinál, én sem tudom felfogni, nemhogy te 😁
azért vigyázz, nehogy megártson egy kis tájékozottság 🤣
Hát?
nem úr aki nem herdál(fetrengős)
De javallom a drágább gyárit mert az nagyin sokáig kitart. 7évig sűrű használat mellett egészen biztos.
Mik legénykorunkba kólával ittuk a diszkóba 😅
Na minden esetre úgy megszakérteni én is megtudom a borokat ahogy te mindenféle gyakorlat nélkül is(kezeit széttáró)
A lényeg ha tudom az árát akkor tudom melyik a legjobb ehhez nem kell nagy tehetség 🤣
Én itt többet látok, mint EGY meghibásodott supercharger állomást.
ide vezet a túlságosan steril életvitel
...de nem hiszem, hogy egy jobb nyugati étteremre ez a jellemző, legalábbis én nem tapasztaltam ezt... itthon inkább.
Ott kovettek el a hibat, hogy - mivel nem volt kikotve limit - a vicces kedvu ir kollegam olyan helyet valasztott, ahol 90 fontert mertek az angus steak-et koret nelkul. :D
Nem volt rossz, de voltam mar "jobb" helyen (trad. brazil etterem, ahol kardszeru nyarson hoztak vagy otfele hust), ahol fejenkent 40-50 fontbol megvoltunk itallal, kaveval.
egye azt aki ehhez van szokva....
azért vigyázz, nehogy megártson egy kis tájékozottság 🤣