Ezt is rágtuk már párszor... ha valaki vehetné a jót, de az olcsó fost veszi, az igénytelen - e szempontból biztosan - ezen mit nem értesz?
Leírtam már ma is, hogy mitől jó a jó - de leírta Kawa is meg Ini is, azt fogadhatod el, amelyiket szeretnéd 😁
Egyszer elvittek Párizsban egy gourmet étterembe még 2003-ban. Onnan tudom hogy az volt, hogy valami szósszal össze volt firkálva a tányér a közepén meg 1 falat valami 😁 Mi is ott néztünk hogy rendeljünk 1 pizzát vagy mi legyen 🙈 Na ezen a nagyon minőségi helyen műanyag kannából töltötték a minőségi bort a pult alatt 🤣 Sajnos fénykép nincs mert akkor még nem volt ilyen technika, ez csak egy emlék. 😊
Akkor sem erről volt szó, csak balek vagy. Nem mindenkinek ugyanaz a határfeszegetés, ami neked sok az másnak lehet kevés. De persze ha nem te vagy a menő akkor csak hisztizel.
Még mindig nem definiáltad hogy mitől jó a bor.
És még mindig nem érted mi a probléma veled de hát a hülye nem tudja magáról hogy hülye.
Sokadszor írom le, az arrogáns, lenéző, degradáló, sznob faszkalap stílusoddal van a baj.
Mert te nem azt írod hogy xy bor minőségi, hanem azt hogy aki nem xy bort iszik az igènytelen.
Mivel semmit sem tudtok a jó borról, fogalmatok sem lehet, miért kerül annyiba a jó... itt sajna az a nézőpont, mint Ini-é. hogy egy földes pincében ő is tudna jót csinálni 🙁
...de én vagyok a hülye, hogy ebben a témában vitázom veletek. Annyit tudtok a borról, hogy az 1000 Ft-nál drágábbat a sznobok isszák 😅
Init tegyük meg moderátornak, aki faszságot ír és Ini bebizonyítja hogy az, az utal neki egy 20-ast 😁 Hamar összjönne neki a 120 úgy, hogy meg sem kell mozdulnia 🤣
De miért kell ennyi pénz a jó borhoz ? Ha drága rendszerben csinàlják akkor az jobb ?
Régen is tudtak jó bort csinálni egy nyavajás dézsában lábbal taposva meg kézzel préselve, ballonokban leerjesztve. 🤷🏼♂️🤷🏼♂️
Ha a jó bor az a csersavas méreg amire felszopkodják egymást a hazai borászok, akkor nem szeretem.
Viszont a román jidvei vagy a szlovén száraz vöröseket ha nem is szeretem, de kedvelem pedig nagyon nagyon ritkán iszom, olyankor finomat szeretek inni.
Nekem azzal volt a bajom akkor is hogy egy igazi sznob faszkalapként leszóltál mindenki aki nem isszik drága bort.
Azért óvaztosan azzal a 2,2 átlaggal, mert az kb. úgy jön ki, mint Hófehérkének.
Hogy mennyit kérj? Jótanács: sokat. Majd lealkudják, vagy megadják, és akkor kiderül, mennyire kellessz nekik.
Én se a halótól féltem (már)
Ha nem kellett volna gyászhúszárkodni is .................... csak nem érzem már magamat alkalmasnak pár órát vigyázzba állni . Kényelmesen vezetgetni oké volt .Amugy baráti körbe még mindig nagy sztori 😂 😂 😂
Leírtam már ma is, hogy mitől jó a jó - de leírta Kawa is meg Ini is, azt fogadhatod el, amelyiket szeretnéd 😁