Hogy lenne mindegy, évtizedekig lepukkant, kiült üléses mindene rossz vackokkal jártam, elég fárasztó napi plusz 2 órát eltölteni quasimodó pózban ferde mindenhol nyom ülésben, most legalább ez nem ilyen. 😁
Öcsém dolgozott egy ideig futárként kis furgonnal szadán, nagykanizsa volt a járata ami ugye elég messze esik és napi 180-200 címe volt, telókat, akkukat, fényképezőgépeket meg ilyen apróségokat vitt 1 boltba egy kis csomag, igazából nem tudom, hogy bírta mert embertelen korán kellett menni és napi legalább 15 óra volt, de inkább több mire visszaért. Mondjuk rég volt, 2000 körül, ma már szerintem embert nem találnának ilyen munkára.
Pipikém,ha kiadok 8-13-18 milliot egy olyan termékért ami jobban korlátozza a használatat mint a felmillios hoki aszmám akkor ne legyen ilyen.Se picit,se kozepesen.Egy videki lakás ára,nem egy kinai gumipapucsé.
Ne a termek hatarozza meg mit tehetek hanem én.
Vagy adják olcsóbban.
van(kezeit széttáró) Mind1-iknél is még a 20-30 milásnál is 😅
Itthon nem sok jelentősége van. Az asszony nem egyszer tölti egy héten hanem 2* (kezeit széttáró)
Még arra lennék kíváncsi hogy miért igénytelen az aki étteremben nem csak egy kis összemaszatolt tányért kér hanem mondjuk egy normális adag húst, tésztát akármit.
Mert azt mondta libanapkor is hogy csak az igényesek olyat esznek és aki nem az igénytelen.
Hagyd a fenébe😃 az már sok.italnál bebizonyosodott hogy a drága nem mindig jobb. Az lehet hogy a technologia vagy a menőség követeli a magas árképzést de egyébként semmi jelentősége.
Egyébként a bock bort nem sokan dicsérték pince látogatáskor. Igaz a körítés meg a felhajtás ott volt a legnagyobb. Günzert a borivók inkább pártolták
Képlékeny dolog ez, olyan, mint a Biblia. Úgy értelmezi az ember, ahogy akarja.
Kizárólag ISO 9000 szempontból fogalmaztam lentebb. A QC órákon is valami négy-ötféle meghatározása lett felsorolva, de hellyel-közzel ehhez hasonló a lényegi kivonat.
Magam is csak "buzivizet" iszom (0.0%-os üdítőitalt, amit kis alkoholmentes sörrel megijesztenek), a szeszt nem szeretem, csak megnyaltam a nejemét. A dobozon olvastam, honnan van. Aldinál gyakran kiírják, ezért is szeretek ott vásárolni - így pl. látom, magyart veszek-e.
Az Argus-ról is csak hallottam, az az igazság.
Ne a termek hatarozza meg mit tehetek hanem én.
Vagy adják olcsóbban.
Itthon nem sok jelentősége van. Az asszony nem egyszer tölti egy héten hanem 2* (kezeit széttáró)
Mert azt mondta libanapkor is hogy csak az igényesek olyat esznek és aki nem az igénytelen.
Egyébként a bock bort nem sokan dicsérték pince látogatáskor. Igaz a körítés meg a felhajtás ott volt a legnagyobb. Günzert a borivók inkább pártolták
Kizárólag ISO 9000 szempontból fogalmaztam lentebb. A QC órákon is valami négy-ötféle meghatározása lett felsorolva, de hellyel-közzel ehhez hasonló a lényegi kivonat.
És itt sem a.drágább a minőség. Akárcsak a bornál.
Az Argus-ról is csak hallottam, az az igazság.