Mindenkit a piac áraz be és hogy hogyan tudja eladni magát. Azért próbáld meg a lehető legtöbbet kicsikarni a munkaadótól, a jó szakemberekben mindenhol hiány van. Remélem sikerül egy jó helyet megcsipned, én drukolok neked,aztán majd emlitsd meg ha összejön
Lassan nem ártana. Mondjuk ebben a nagy inflációban már nem tudom mennyit kérjek. Eddig abban a tudatban voltam, hogy az orvosokkal pariban vagyok a kb. 1,2 bruttóval, de most bemondták a kormyányinfón, hogy az orvosok 2,2M keresnek átlagban és ennek 30%-a lesz a szakdolgozók bére 700 körül. 🙈🤣
Az 50 óra még nekem se jön ki ha beleszámolom a motorok és az asszony autójának tankolását se. Pedig ezen a héten is négyszer voltam tankolni. Ha vannak előttem se tart tiz percig ha meg nincsenek akkor meg öt perc sincs, ha meg mindenhol beindul a MOL qr kódos tankolása akkor két perc az egész.
itt minden komoly, csak az a vicces hogy beveszed a nagy dumákat
mert persze lehet forralni a bort egy 10 millás hűthető-fűthető bazi nagy saválló tartályban is kurva nagy költséggel
meg egy 50 ezer forintos hordóban is egy fasza hűvös pincében ingyen.....
ismerős abból épített egy bazi nagy műhelyt amit a borosoktól levett amikor a hűtőpalástokat szögelgette fel a tartályaikra, mert buzi meleg az ősz mostanában és jó szar lett a bor nekik
Kérdezd már meg ezt a kretént(engem nem lát),hogy fejtse már ki hogy hogy tud összejönni évente 50órányi tankolás?Mert egy elektromos autónál könnyen,50 töltés.Szerintem ez pont fordítva lehetett,heti egy töltés az elektromosba szemben a belsőégésű tankolásával,úgy könnyen ki is jön a matek egy évre vetítve hogy legalább 50 órával több volt ez a művelet.
A fejvadász hívott, hogy mi volt hogy volt, mondom azt mondta a szlovén fickó hogy majd rajtuk keresztül kapok visszajelzést, szóval neki jobban kellene tudnia 🙈😁 Itt tartunk jelenleg.
Gyerekkoromban én még szüretelni is voltam Tokajban, szőlőt is kaptunk amit szakszerűen elkészítettünk a nagyfater felszerelésével. Nagy borász volt az öreg, ősztöl tavaszig fel sem jött a pincéből 🤣 De messze nem lett olyan a bor a mi pincénkben mint a tokajiban azt mondták. A must még ugyanolyan volt, akkor én még csak abból kaptam 😊
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kivül (nekem is az általad leirtak szurnak szemet) hogy olyan háttérrel, indittatással mindannyian hasonló szinten lennénk, már aki nem baszta volna el a pénzt rossz döntéseivel, ráadásul alkalmazottként illetve másoktól függve egy percet nem dolgozott, így a többiek problémáját nem hogy nem érti de fel se fogja. Értem én hogy szeret dolgozni, de hobbi munka.. Elég szar hobbi de kinek mi jut.
De, megromlott, csak nem vetted észre... 😁 ugyanolyan karcos szar volt, mint felbontáskor 😅
Komolyan, most ez egy pipi szintű hsz volt, nem tudom eldönteni, hogy hülyéskecc, vagy komolyan gondolod... mert ha a második, akkor baj van...
nem csodálom én se bírnám
Főleg a 9ker Rádayi utcát 😬
Van rutinom szállás különböző formáiból élek több mint 20 éve 🙂 csak mostanra kedven nincs meg hozzá 😂 😂
1 napig még hallott szállítón is voltam 😬 😂 😂 előnye senki nem siet nem reklamál 😎 👍️ hátrányát nem mondom
a jó borhoz kell egy 100 ezres kézi prés néhány fa hordó és egy fasza pince aminek föld az alja és télen-nyáron száraz
ha akarsz extrázni elviszed a hordót egy hozzáértőhöz és szétszedi kitakarítja újra gyékényezi
utána olyan szőlőt kell kerdesned aminek a cukorfoka 22 körül van, ezt már elbaszni sem lehet csak egy 30 fokos pincével
nem kell elhinni mindent amit ezek az úri borászok vetítenek
én 40 éve látom hogy készül a bor, a jót is meg a szart is
szerintem itt az összes ember nem ivott még annyit amennyit én felmosásra használtam 😂
én már csináltam fehérből vöröset és fordítva is
anno a teát is muskotály aromával ittam
ellenben olyat is ami a "szar homoki bor" létére egy hét alatt se romlott meg a félig töltött üvegben a konyha asztalon
mert persze lehet forralni a bort egy 10 millás hűthető-fűthető bazi nagy saválló tartályban is kurva nagy költséggel
meg egy 50 ezer forintos hordóban is egy fasza hűvös pincében ingyen.....
ismerős abból épített egy bazi nagy műhelyt amit a borosoktól levett amikor a hűtőpalástokat szögelgette fel a tartályaikra, mert buzi meleg az ősz mostanában és jó szar lett a bor nekik
mi van a szlovén melóval? sikerült okosnka látszani? 😀
Komolyan, most ez egy pipi szintű hsz volt, nem tudom eldönteni, hogy hülyéskecc, vagy komolyan gondolod... mert ha a második, akkor baj van...
és ebből élek több ....
bocsánat
Főleg a 9ker Rádayi utcát 😬
Van rutinom szállás különböző formáiból élek több mint 20 éve 🙂 csak mostanra kedven nincs meg hozzá 😂 😂
1 napig még hallott szállítón is voltam 😬 😂 😂 előnye senki nem siet nem reklamál 😎 👍️ hátrányát nem mondom
ha akarsz extrázni elviszed a hordót egy hozzáértőhöz és szétszedi kitakarítja újra gyékényezi
utána olyan szőlőt kell kerdesned aminek a cukorfoka 22 körül van, ezt már elbaszni sem lehet csak egy 30 fokos pincével
nem kell elhinni mindent amit ezek az úri borászok vetítenek
én 40 éve látom hogy készül a bor, a jót is meg a szart is
szerintem itt az összes ember nem ivott még annyit amennyit én felmosásra használtam 😂
én már csináltam fehérből vöröset és fordítva is
anno a teát is muskotály aromával ittam
ellenben olyat is ami a "szar homoki bor" létére egy hét alatt se romlott meg a félig töltött üvegben a konyha asztalon