De ez igaz. Ha előre szólnak hogy ilyen helyre megyünk akkor előtte eszek és talán tudom élvezni. És akkor nem azt figyeljük, hogy hoz-e még valamit a pincér és talán nem látjuk mit művelnek a pult alatt 😁 De hát ez már így alakult 🤷♂️
az a lényeg mindig kell drága holmit csinálni, legyen az bor, cipő, aranyból ak47 vagy bármi, így a gazdagok is tudják költeni a pénzüket és pörög a gazdaság
Hát én ezt nem tudom(gondolkodós) Ki az aki el tudja dönteni, hogy nekem melyik bor ízlik az ebédem után 😅
túrós csusza után te mit ajánlanál például? 😅
hát csak elmondja amit tapasztalt ez miért baj 😅
A gurmé étterembe ugyan azt kapod mint bármelyik másik mezei étterembe csak annyi a különbség, hogy olyan nevet adnak az ételeknek amit nem tudsz kimondani meg kisebbek az adagok és mind ezt qrva drágán 😂 a ilyen sznobok meg mennek rá mint légy a szarra (fetrengős)
Na ennek biztos attól nagyon jó a bora mert beszélget a szőlő tőkékkel(fetrengős)
Azt nem mesélte, hogy mennyit kell fizetni a zsebbe ahhoz, hogy nyerjen ilyen díjat?
ja ezek a dolgok a színpad mögött maradnak 😅
Tőlem is kérdezte a drégeres oktató, amikor elvitte a csipet-csapatot egy steakhousba Lübecben, hogy tényleg otthon is elmegyek es eszek egy 50€-s steaket. Nem igazán értettem, akkor mi a fasznak visz olyan helyre 🙈🤣
énbennem ebből az egész szösszenetből annyi maradt meg,hogy 5 felnőtt meg 2 gyerek evett 150 ezerért én az ilyen helyeket kerülöm amennyire csak lehet 😅
Én most azon vagyok kiégve hogy a fordkocsiba h15 izzó van 55/15W mi a bánatnak ilyen hülye izzó?! Nappali menetfènyt miért nem tudta megoldani egy külön izzóval ? 8000ft/db 😡
Ezt már egyszer megvitattuk,sokkal többre tartom egy Pista bácsi saját készítésű borát mint az agyon hájpolt borokat.A barátom is nagyon jó bort csinált,ő az apjától tanulta az apja meg a nagyapjától......sajnos 18ban megölték a cigányok.Tudod az ő szakértelmük a tapasztalaton alapszik,amit te istenítesz az meg könyveken.
Ott a szakértelem hiányzik. A vidék is inkább közepes, ejrópai léptékkel még az sem. Egyébként nem OKJ kell hozzá, a legtöbb neves pincészetben a borász egyetemet végzett, leginkább külföldön, vagy egy életet tett bele...
Blődi nem jó példa, nem szereti a bort - borra nyilván igénytelen.
Azért akkor szoktam le a haver amúgy szar savanyú boráról mikor láttam, hogy a kedvenc lánya a sárból az amúgy is ritkán mosott gombás meztelen lábával beugrik a dézsába és mulatósra elkezdi taposni a szölőt. 😳
túrós csusza után te mit ajánlanál például? 😅
A gurmé étterembe ugyan azt kapod mint bármelyik másik mezei étterembe csak annyi a különbség, hogy olyan nevet adnak az ételeknek amit nem tudsz kimondani meg kisebbek az adagok és mind ezt qrva drágán 😂 a ilyen sznobok meg mennek rá mint légy a szarra (fetrengős)
Azt nem mesélte, hogy mennyit kell fizetni a zsebbe ahhoz, hogy nyerjen ilyen díjat?
ja ezek a dolgok a színpad mögött maradnak 😅
Blődi nem jó példa, nem szereti a bort - borra nyilván igénytelen.