az öcsém majdnem vett is egyet nagyon nehezen tudtam róla lebeszélni meg kellett néznünk vagy 3-at de szerencsére a legjobb állapotba lévő is olyan volt, amikor beleültél kikandikált a lábad a földre mint a frédi béni mobilba, mert úgy szét volt rohadva 😅 Aztán végül is egy pözsó 406 lett belőle 1 hónap múlva úgy nézett ki, mint a TAXI-s pözsó szárnyakkal meg szpojlerral(fejét fogó) Szóval minden képen sztár autó másolat kellett végül is meglett 😅
Ekecs nem volt ilyen szerencsés az vett egy knájtos autót 😅
na ezért a passzátért csak 8 milló forintot hagyott oda a gazdája közben meg beletankolt évente egy misit én nem látom a szignifikáns különbséget(kezeit széttáró)
Nézelődtem én ott először, de 21, rohadjon meg 😩 ha besatuzzák a támogatásba, akkor is lesz 18 minimum (bár nem tudom, mik a pontos feltételek) A nagy Bidére adják asszem.
Szerencsére már nem csak a Tesla alkalmas erre. De persze a töltési sebességet meg kell nézni, mert az számít leginkább hosszú úton, amikor menet közben tölteni kell.
Tőlünk nyugatabbra elég jó a töltő ellátottság, illetve lehet már használni a Tesla hálózatát is bármilyen autóval amin van CCS csatlakozó.
Dunától nyugatra sem rossz a helyzet. Dunától keletre nem olyan rózsás, de azért vannak. Oda már nem árt ha van hatótáv is. Amúgy vicces, de a románoknál kicsivel jobb a töltőhálózat mint kelet magyarországon.
Tőlünk délre a balkánon viszont alig van töltő. Van, de ott még nagyon meg kell tervezni ha el akarsz jutni mondjuk Athénba villanyautóval, és nem árt a hosszabbítót is vinni 😆
Én is csak tesztek alapján ismerem. BMW után szerintem ki fog akasztani, mert a BMW kezelése azért nagyon emberbarát. Persze nem tűnik egyenlőre rossz autónak, minőségre sem gagyi, de eléggé kínai és befejezetlen a szoftver. Ezt persze még befejezhetik. Azt meg hogy hosszabb távon hogy működik még nem tudjuk.
Akkut tudnak gyártani a sárgák, hiszen mindenki tőlük veszi. A villanymotorban sem olyan rosszak, de azért a hajtáslánc egyenlőre nem tűnik túl hatékonynak. Érdemes lenne BMW háza táján is nézelődni, mert nekik is vannak jó autóik, és nem is rossz áron. Meg a Tesla ModelY árát is most vágták be, hogy beférjen a támogatásba.
Ha a lom ducatoval lejutok egyben a horvát tengerpartra akkor csak megfelel kényelemben egy vitára méret.
Mondom,ülj bele,ne neten elmelkedj.
Amúgy egy oshkosh jltv pont jó pályán tolni a menőt.
Ekecs nem volt ilyen szerencsés az vett egy knájtos autót 😅