Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Passzolom.
Most adtak tippet.Ruszki,gyerekbandák kazany-ban.De nincs forditas.

📸 Nézd meg ezt a videót a Facebookon!
https://www.facebook.com/share/p/TtgM65rQLgAqwfdo/
Én tv buzi vagyok mindig megy a háttérben, mondjuk inkább hírműsorok, filmek és sorozatok pl. épp a fauda végére érek.
Azaz 😊
Arulok - Gyilkossag a kastelyban
Valami reality musor.
What?
Az Árulók a kastélyban tök jó volt, mi most nézzük újra
asszony néha néz tévét, ilyenkor mar az ideg
pl egy egyszerű szerencsekereket is úgy el tudnak baszni hogy ettől jobban nem is lehetett volna
de a farmos gazda műsor, meg a délamerikába szakadt ázsia expressz se volt semmi, csak a picsogás, a mesterséges stresszkeltés ment
borzalom az egész, egyetlen épeszű műsorral nem találkoztam még a tévében az elmúlt években
Kidobtam a tv-t vagy 5 eve,kuld revoluton. 🤑
Rendben. Akkor most tedd a kezed a TV-re és küldöm az energiát.
Joemberkedesnek.
Nagyon koszonom,kuldhetnel tobbet is,szoval vegyel tobb napelemet.
Jójó, ez tiszta sor, hogy fizethetek hogy neked legyen áramod, de azt még nem magyarázta el freelac elég alaposan hogy minek kell nevezni és milyen részletei vannak a számlának 😆
ajándék
lehetne több is mint pl románoknál
Nelegy mar ennyire fillerbaszo.
Vedd ugy hogy tamogatod a közösséget a megtermelt arammal,meg a kornyezettudatossag. 🤣
azért egy 500ast berántani se egyszerű
versenyeken be is kell indítani vágás előtt
Nekem már csak az nem világos hogy akkor az a 65 forint hálózat használati díj, vagy adó, esetleg járulék? 🤣
Ezekkel versenyezni szoktak. Egyszer nem tudtam aludni és valamelyik sport csatornán éjjel ilyen favágó versenyt rendeztek. A méteres rönköt szerintem 1 másodperc alatt szeletelték le. Na ott voltak ilyen láncfűrészek.
Nekem egy házi építésű 380-as van pár éve tettem fel képet róla, a vett házban találtuk az előző lakó épített ilyen cuccokat, tele voét velük a garázs. 😁
Mer csöves vagy.
egy ideje mondogatom már a tutit: kis munka, kis pénz, nagy nyugalom
kevesen fogják fel az értelmét, mert mindenki csövesként gondol rám 😂
Azert tudod hogy mar durvan szalad a B oldal. 🤣
Azért nem egy világvégi zsákfaluba akarok költözni, innen 75km/45perc Bp. Gyakorlatilag hamarabb bent vagyok innen a 11. kerületben mint a pesti lakástól a 15.-ből. Van pesten jelenlegi áron durván 50-60M ingatlan vagyon, abból egy darabig még eltengődök valahogy. 45 éves vagyok, adok még magamnak 10 jó évet élni. Látok azért ebben a korban feldobni a pacskert. Annak, hogy napi 10-12 órát melózok, stressz hegyek, aztán meg aludni sem tudok nem vezet sehova. Szóval lassítani szeretnék, vagy vállalkozóként csak annyit vállalva amennyit muszáj, vagy valahol kevés pénzért kevés időt és kevés stresszel. Kb. mint Ini 🤣
Na hali ! Erre mit léptek ? ! Most találtam a facén ! Van aki nem aprózza ! Honda CR 500 ! Elmebeteg ! 😉
ha nem tud szénné égetni akkor nem számít
az az igazán kemény aki tudja mit okoz és mégis bevállalja 😁
mondjuk ott sem vetné ki a dolgozói közösség ilyen gondolkozással 😂
Na meg a kerti lámpáimba is van.