Ez igaz. Van itthon most is vagy kettő. De a krómosért nem hogy nem adok háromszáz forinttal többet, de még le is festeném feketére ha ilyen jönne véletlenül😃
De ez mire jó?Felébredsz és egyből tudod hogy van egy kawasakid?Vagy pl elmegy a tulaj motorozni és valahogy késztetést érez arra hogy olyan felirat legyen a pólóján mint ami a motorján van.Minek?
Banyek,még a függöny is kawasakis?Biztos hülyét kapnék.Nekem még csak egy hondás kulcstartóm sincsen.Olyan vagy mint a harley-sok,még a kutyafaszán is harley felirat van.
engem letiltott a buzi ncore
pedig 2 vagy 3 nap hiányzott a 8 héthez mert megnéztem mikor szedtem le utoljára
azóta nincs ncore, nem az a 10 dollárért hanem azért mert szemétség volt a tiltás
ha kellenr 5 ezer évente a működéshez simán átutalnám akár több évre is előre, de ne szopasson
olyan 20 éve kötötték be a kábeltévét akkor kb reggeltől estig ment a tv
akkoriban negyed ennyi reklám volt meg érdekes műsorok
most már egy terészetfilmet nem tudnak rendesen elkészíteni, minden olyan szenzációhajhász lett
Mondjuk azzal mellélöttem. Szisztematikusan irtok minden reality meg celebmüsort. Ez meg állitolagtök jo volt. Ugyhogy az utolso elötti részt láttam csak
HF303 való a ZX14-hez. (meg úgy majdnem minden ZX-hez)
(kb 17 másodperctől, addig duma van... )
Szoval nem tiltott le. 🤣
pedig 2 vagy 3 nap hiányzott a 8 héthez mert megnéztem mikor szedtem le utoljára
azóta nincs ncore, nem az a 10 dollárért hanem azért mert szemétség volt a tiltás
ha kellenr 5 ezer évente a működéshez simán átutalnám akár több évre is előre, de ne szopasson
akkoriban negyed ennyi reklám volt meg érdekes műsorok
most már egy terészetfilmet nem tudnak rendesen elkészíteni, minden olyan szenzációhajhász lett