A járulék az pántlikázott, az adót meg az önkormányzat vagy az állam a saját belátása szerint költi el.
Ég és különbség...
Egyszerűéknél persze, minden amit "elvesznek" az az adó.
De nem sértés volt, ezt nem tudom miből gondoltad, mert ilyent nem írtam. Mondjuk tőled mást nem is vártam.
Úgy ismertél meg, hogy elfogynának bármikor is az érveim?
Na most költségnek nevezed, előtte meg "hálózat használati díj"-nak.
Akkor egy kis megjegyzés: a költséget, ahogyan te nevezted és akkor maradjunk is ennél, az persze, hogy kifizettetik veled, vagy mit szeretnél, ő fizesse azt is, hogy te használod az övét? És mielőtt az adóba bonyolódnál bele, előre jelzem, hogy adót az állam és az önkormányzat vethet ki, más nem.
enyém se annyira szar csak ez a w10 is megy, talán egyszer fagyott le az elmúlt 3 évben
azt vettem észre hogy mostanában kicsit lassabban indul el, régen 5-6 másodperc alatt már látni lehetett az asztalt 10 másodperc után indult a böngésző
most legalább 10 másodperc az asztal mire megjelenik
Aha, hát látom az érvek elfogytak, jön a személyeskedés. Azért ez durva, hogy ennyire kötekedés hiányod van, hogy úgy csinálsz mint aki nem érti meg hogy amit kivesznek a zsebemből az költség, akárhogyan becézed.
Tudod mit? Nevezd el kecskének, ha neked erre áll fel, aztán meg is baszhatod egészen nyugodtan, én ebbe már nem szólok bele.
Ég és különbség...
Egyszerűéknél persze, minden amit "elvesznek" az az adó.
De nem sértés volt, ezt nem tudom miből gondoltad, mert ilyent nem írtam. Mondjuk tőled mást nem is vártam.