Jah......én már ha öt méternél közelebb kell bármit csinálni takarom. Van.rá motortakaro is jo pár de erre a célra van összevarrt lepedö, a kettö pont kiadja a motort
Ugyan nem motoroztam, de sikerült kárt okoznom benne. Lerepült a flexről a tépőzáras posztókorong amivel vagy 3m-rel arrébb bohóckodtam és eltalálta a gépet, kb 100ft-osnyi részen megkarcolta. 😒
Ezek szerint.
De ez engem hol érdekeljen? Én csak azt látom hogy 5forintért veszik tőlem, és 70ért adják bruttó elszámolással. Tehát következés képen a többi a kezelési költség. Leszarom magasról milyen linket adsz, meg milyen számlát mutogatsz. Nem is értem miről akarsz meggyőzni ezzel, mert baromira nem változik semmi az én pénztárcámban az etimológiától.
Egy olyan táblázatot másoltál ami az egyetemes szolgáltatásra vonatkozik. Ebbe tartozik. a lakossági fogyasztok nagy része. Amit te irtál az cég esetén kérdezted. Ott teljesen más a vételi és az eladási ár is. Többnyire menetrendhez vagy lekötött teljesitményhez igazodik az árszabás.
Ők a szabadpiacról vásárolnak, ott más az árképzés. 3x80 A felett nincs egywtemes szolgáltatásra lehetöség de a lakossági is kimehet bármely nagykereskedöhöz csak többnyire nem.éri meg hosszutávon.
De ez engem hol érdekeljen? Én csak azt látom hogy 5forintért veszik tőlem, és 70ért adják bruttó elszámolással. Tehát következés képen a többi a kezelési költség. Leszarom magasról milyen linket adsz, meg milyen számlát mutogatsz. Nem is értem miről akarsz meggyőzni ezzel, mert baromira nem változik semmi az én pénztárcámban az etimológiától.
Most a kedvedért képként is berakom. Ebből mi látszik?
de nyugi, mi akkor is szeretünk