Na. De ha mégis ilyen kurva okos vagy a kisszemüvegesekre jellemzően, mi a fasznak kérdezel? Ráadásul nekem is aprópénz az a 27 rugó, neked meg egy hangyafing. De a szarrágóságod megint az egekig ér.
nekem a fájerfoksszal nem is engedte az ügyéntézést elindítani. Blokkolta az egészet még úgy is, hogy feloldottam a blokkolást az ügyfélkapura 😅 A króm vitte(gondolkodós)
És akkor mi van. Másodikán bekerül a rendszerbe a valós adat oszt ennyi. Kapsz egy határozatot jó esetben de.lehet azt se hogy nem kell sulyadót fizetned. De rágódj még rajta vagy két napot😃
közbe rájöttem, hogy az egész oldalon ezt az egyet kell csupa nagybetűvel írni. De nincs róla tájékoztatás nincs mellé példa, hogy mi a helyes formátum találja ki a fasz felhasználó(gondolkodós)
na lebasztam őket ahogy kell(fetrengős) Utána tettem egy próbát, hogy csupa nagybetűvel írtam a város nevét és így elfogadta 😅
szóval sikeresen benyújtottam a tulajdonjog változást(meghajlós) Már csak a biztosítást kell felmondanom meg a pízt elköltenem(gondolkodós)
https://www.facebook.com/reel/771414724821992?s=yWDuG2&fs=e
Azt nem értem a közvetlen környezeted hogy a picsába tud elviselni. Vagy már nem ver nyakon valaki naponta többször?
Ez mondjuk köztudott(kezeit széttáró)
De ha még is kell akkor megadom a bankszámlaszámom ahová utalhatod(kezeit széttáró)
szóval sikeresen benyújtottam a tulajdonjog változást(meghajlós) Már csak a biztosítást kell felmondanom meg a pízt elköltenem(gondolkodós)