nem hagytam mert bementem a hivatalba aztán ennyit mondtak
ha megpofozom őket akkor sem lett volna jobb a helyztem
motorról van szó lehetett kb 3 kiló teszkós párizsi ára
zsigulival több volt a harc ott mindenféle lapokat kellett csinálni, ki is vonták forgalomból, bár azt sem értem hogy csináltak rá műszakit mert a kötelezőt lemondtam
mi is ezt gondoltuk, de nem így van
az fizeti az adott évet akinek a tulajdonában van a jármű, és amíg nincs átíratva addig ta vagy a tulajdonos, ha nem íratja át évekig akkor is
nekem a zsigulit nem íratták át és még sok-sok év múlva is jött a papír hogy a nevemen van, fizetni nem kellett mert el lett intézve, de attól még minden évben jött az értesítés
Leíratni le tudod a kormányablakon keresztül, én már csináltam.
Arra figyelj, hogy nagyon-nagyon-nagyon alaposan nézd az adatok helyességét, mert ha eltolsz bármit, a vevő nem tudja a nevére venni, mert az ügyintéző látja, hogy a leiratás meghiúsult ilyen-olyan hiba miatt és addig nem tudja a nevére írni, de akkor meg kifut a 15 napból.
A nevedről leíratás meg az adásvételin szereplő időpont, ha január 1 előtt, akkor a vevő fizeti, mert NEM a hivatalos bejegyzés a mérvadó, hanem az adásvételin szereplő dátum.
tegnapi az adásvételi nincs is lehetősége átíratni, mint ahogy nekem sincs lehetőségem lejelenteni minden zárva(kezeit széttáró). Interneten meg nem tudom, hogy hogy kell (kezeit széttáró)
Az egész évet szopom vagy csak fél évet, Mert elméletileg fél évente van ez a díj igaz én egyszerre ki szoktam fizetni(gondolkodós)
bizony beszopod ha nem íratja át
én így jártam pár éve, nem ment a hivatalba átíratni csak január első hetében, hiába lett lejelentve általam az nem számított
na ja(gondolkodós)
elkelt a verda a kormányhivatalok zárva vannak amik még nyitva vannak ott már nincs gépjármű ügyintézés(kezeit széttáró)
Te mintha interneten keresztül csináltál volna valami ilyesmit le akarom jelenteni, hogy elkelt a rozsdaboglya (kezeit széttáró)
Meg, hát átírni sem fogja tudni a faszi az idén tehát január 1-én még tuti a nevemen lesz a verda a súlyadót azt beszopom 2024-re mi?
Ja,én meg nem fostam be ettől és motorozom tovább,nem állok neki betonozni karácsony-szilveszter közt.
És nem fosom teli a fórumot hosszú agymenésekkel amit a kutya se olvas el. 🤣
Amikor hideg, akkor a jatszosomban rottyantok valami csulokporkoltet. Ha meleg, akkor ulok a medenceben. Ha fuj, akkor a haverokkal baszakodom. Ha esik, akkor a motort karbantartom.
Csapatta, élvezte a sebességet meg a 12 ezren visító gépet... aztán, mikor elkezdett megúszni a gép, bevillant neki, hogy hoppá, itt baj lesz... utána 3 mp múlva halott volt. Tulajdonképp olcsón megúszta.
hát igen.....
nem motorozunk ha hideg van,
nem motorozunk ha meleg van,
nem motorozunk ha fúj a szél,
nem motorozunk ha esik az eső
akkor mi a picsának van motorunk?
😂
Ezért irtam kényelmesen, de nem most.
Alapjábanvéve ma is jóidő volt, a gyerek ment is egy kört. Nekem eszembe se jut. Nincs 130 Le alatti motor a háznál, azzal meg nem szabad ilyenkor csak maximum helyet változtatni.
ha átbasztak akkor rossz infót írok, de nekem ezt mondták