Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a jóisten beszéljen belőled(imádkozós)
Vagy amikor versenyt fut az idővel a parkside gépekért.
Nincs benne semmi kirívó. Fordult elő velem is már hasonló. Pláne ha messzire kellett menni megnézni és ha rendben volt a fene.se akart mégegyszer menni alklamasabb időpontban
Számolja a pénzét és rentábilitást ha költeni akar belőle
Megértelek.
Na erre pont nem vágyom😃 kimenni drága pénzért és végig.menni egy egyenes uton napokon át
És ott hova mennél , a Gulágra ? ! 🤣
én ha mennék akkor inkább a ruszkik felé, mongólia stb
de ilyen gondom nincs mert kb 20 perc alatt úgy elzsibbadnak a kezeim hogy nem tudom a gázt húzni
Van nekem is barátom , kimentek , és kölcsön vasakkal végigmentek a 66-os úton ! 🤔
Ha draga mehetsz andaluziaba 2600 ert,kiviszik a sajat motorod.
akkor azért drágult sokat
mondjuk az egy motorozz.hu esemény volt anno
Ez 15 nap.
nem is sokat drágult, szerintem van már vagy 10 éve hogy nézegettük akkoriban kb 2 milla lett volna egy 3 hetes usákos motoros túra
Nya,ramugrott a rhinotours usákos programja,potom 6400ojro,plusz 2000 dollar egy 883 as spori depositja,plusz ebed-vacsi parkolo,nasi,benya hubazeg maris rakivantam a nagy turara.......
Apropo extra penzert vaan meg spori 1200 meg heritage glide,meg roadking meg goldwing is........egyre jobban megkivantam az elmenyt.
Bar tankot nem lehet kivenni a kolcsonzoben.
sosem tagadtam hogy lusta vagyok, ez egy alap funkció egy élő szervezetnél, feleslegesen csak a hülyék mozdulnak meg
Én másnap reggel 7-kor, rám is vertek 1 napot 🤪
Nem is csalódtam benned. És még csak nem is ismerlek, csak amit eddig magadról állítottál, beigazolódni látszik.
süt a nap ezerrel inkább meleg van mint hideg, 6-7 órát ordít a légkondi 24 fokon, reggelig se hűlik vissza 22 alá, aztán a 22 fok nekem gatya-póló szint, éjjel néha ki kell takaróznom
de csak így lehet spórolni a gázzal
veled kapcsoltban igen
Nincs hideg? 🤣
Csak ásni vagy lusta?
jó, beismerem geci lusta vagyok ásni
Nekem is volt már hogy este 11kor kötöttem a biztosítást a parkolóba mert addigra rendeztünk el mindent
Az inkabb agyleszivas.
Ez lenne csak az akadályod?