Nincs benne semmi kirívó. Fordult elő velem is már hasonló. Pláne ha messzire kellett menni megnézni és ha rendben volt a fene.se akart mégegyszer menni alklamasabb időpontban
én ha mennék akkor inkább a ruszkik felé, mongólia stb
de ilyen gondom nincs mert kb 20 perc alatt úgy elzsibbadnak a kezeim hogy nem tudom a gázt húzni
Nya,ramugrott a rhinotours usákos programja,potom 6400ojro,plusz 2000 dollar egy 883 as spori depositja,plusz ebed-vacsi parkolo,nasi,benya hubazeg maris rakivantam a nagy turara.......
Apropo extra penzert vaan meg spori 1200 meg heritage glide,meg roadking meg goldwing is........egyre jobban megkivantam az elmenyt.
Bar tankot nem lehet kivenni a kolcsonzoben.
süt a nap ezerrel inkább meleg van mint hideg, 6-7 órát ordít a légkondi 24 fokon, reggelig se hűlik vissza 22 alá, aztán a 22 fok nekem gatya-póló szint, éjjel néha ki kell takaróznom
de csak így lehet spórolni a gázzal
de ilyen gondom nincs mert kb 20 perc alatt úgy elzsibbadnak a kezeim hogy nem tudom a gázt húzni
mondjuk az egy motorozz.hu esemény volt anno
Apropo extra penzert vaan meg spori 1200 meg heritage glide,meg roadking meg goldwing is........egyre jobban megkivantam az elmenyt.
Bar tankot nem lehet kivenni a kolcsonzoben.
de csak így lehet spórolni a gázzal