Ezt speciel sohasem értettem. Én pl. minden napomat a családdal töltöm karácsony nélkül is. Értem az ünnep lényegét, de ez a szöveg...
Ahogy mondjátok - és mindenki-mindenkire - úgy tűnik, mintha évente egyszer találkoznál velük. persze az unoka egy másik dolog, de ez a szöveg akkor is szó szerint így megy, amikor az egy fedél alatt élőket is ezzel baszogatják.
Az, hogy ki tartja, hogy a gyerek tehet-e róla, hogy az anyja-apja alkesz, ezt a reszortot semmiképpen nem a tanáron kell leverni.
Van az A a gyerek, van a B a szülő, a C az állam, a D a magántanár, az E az online oktatás, az F az autodidakta képzés, ezek egymással lejátszhatják ezt a meccset, de az X, a tanár ne legyen ebben az egyenletben.
De látom már, ki az egyik olyan szülő, aki a saját kötelezettségeit mással akarja elvégeztetni.
Alapok, odaírtam. Elég csak a gyalogosokra vonatkozóakat átadni, ahol is a gyalogosok és a járművek egymás koccolhatnak. Az utánfutós vontatásra vonatkozóak nem kellenek.
A gyereknek a mai nap volt fontos jézuska az most jött meg 😅
A családi kötelező ebédek itt-ott amott nem hagy mély nyomokat benne akkor már inkább szívesebben játszana a szomszédgyerekekkel az új játékokkal. De mit tucc te erről 50 éve nem voltál már gyerek 😂
Mert hogy "jó utat!"is csak az utazás napján lehet kívánni?Ha 30án találkozok valakivel és tudom hogy utána már nem,akkor igen,akár 30án is mondom neki.
jön velem a gyerek alig várja már mit ríssz itt nekem(kezeit széttáró)
számításom szerint sokkal több időt eltöltök én az egy gyerekkel mint te a három gyerekkel a 2 munkahelyed mellett (puszit küldő)
Pl. nyáron szinte nem csináltam lófaszt se Egy felújításom befejeztem meg 2 pecót visszabéreltetem az kb. 4-4 nap festés karbantartás (kezeit széttáró) Most október elejétől nyomtam meg egy kicsit jobban mert a kinti munkálatokat be szerettem vona fejezni a fagyok előtt. Mondjuk nem lett kész minden betervezett a kinti szekcióban(kezeit széttáró)
Csak 24-én ajándékoztok ti.is vagy nem? Érdekes mód az összes ehhez kapcsolódó vallási egyházi ünnepség is.ma veszi kezdetét. Akkor csak a te fejedben van a baj ismét.
Tudod, ennyien nem tévedhetünk......ezzel a szemlélettel is magad maradtál
meg se próbáljátok nem az én ünnepem a karácsony sok pénzembe is kerül, meg nem is élvezem.
idén kicsit jobb mert 26-ra nincs családi program, hogy a sógi beteg 😅
mi a szőrszál hasogatás?
Az, hogy karácsony minden évben 25-26-ra esik?
Szilveszter meg 31-re ezekről nem én tehetek 😅
30-án majd buékot kívántok egymásnak?(óranézegetős) 🤣
szerintem nálunk pont volt ma kora délelőtt egy gyalogos baleset, de majd az újságban elolvasom. Le is zárták a főutat 2 rendőr és 1 mentőt láttam a helyszínen de eltereltek(kezeit széttáró) És nem (ujjával nemet mutató) ne a 4 osztályt elvégzett rakodómunkás apuka és az alkoholista háztartásbeli anyuka tartson oktatás a gyereknek kreszből akik még biciklin sem ültek életükben hanem tanóra részeként tanítsák mint bármi mást(kezeit széttáró) Ez most tényleg akkora problémát okozna az oktatásban?
Remélem kurva éles borotvapengét találsz a fa alatt, Pipi.
Mással elég nehéz a december 24 kontra 25-i jókívánságok kérdésében szőrszálat hasogatni. :D
Ahogy mondjátok - és mindenki-mindenkire - úgy tűnik, mintha évente egyszer találkoznál velük. persze az unoka egy másik dolog, de ez a szöveg akkor is szó szerint így megy, amikor az egy fedél alatt élőket is ezzel baszogatják.
Van az A a gyerek, van a B a szülő, a C az állam, a D a magántanár, az E az online oktatás, az F az autodidakta képzés, ezek egymással lejátszhatják ezt a meccset, de az X, a tanár ne legyen ebben az egyenletben.
De látom már, ki az egyik olyan szülő, aki a saját kötelezettségeit mással akarja elvégeztetni.
!!!!!!!
Nem voltam gyerek mostanság de van.kettő
A családi kötelező ebédek itt-ott amott nem hagy mély nyomokat benne akkor már inkább szívesebben játszana a szomszédgyerekekkel az új játékokkal. De mit tucc te erről 50 éve nem voltál már gyerek 😂
számításom szerint sokkal több időt eltöltök én az egy gyerekkel mint te a három gyerekkel a 2 munkahelyed mellett (puszit küldő)
Pl. nyáron szinte nem csináltam lófaszt se Egy felújításom befejeztem meg 2 pecót visszabéreltetem az kb. 4-4 nap festés karbantartás (kezeit széttáró) Most október elejétől nyomtam meg egy kicsit jobban mert a kinti munkálatokat be szerettem vona fejezni a fagyok előtt. Mondjuk nem lett kész minden betervezett a kinti szekcióban(kezeit széttáró)
Tudod, ennyien nem tévedhetünk......ezzel a szemlélettel is magad maradtál
idén kicsit jobb mert 26-ra nincs családi program, hogy a sógi beteg 😅
Az, hogy karácsony minden évben 25-26-ra esik?
Szilveszter meg 31-re ezekről nem én tehetek 😅
30-án majd buékot kívántok egymásnak?(óranézegetős) 🤣
Mással elég nehéz a december 24 kontra 25-i jókívánságok kérdésében szőrszálat hasogatni. :D