Grillezni mindig jó, csak van, amikor kicsit jó, meg van, amikor nagyon.
Egyébként lehet nyáron is, amikor lement a nap és a szomszédok kinyitják az ablakot, hogy végre tudjanak szellőztetni.
a kiskunsági öntőző főcsatornában már "iszapízű" a ponty, de az lassan folyik meg okádék zöld szine van
ez nagyon gyorsan folyik és tiszta
ami fura hogy a dunai ponty húsa se ilyen piros, pedig azért ott is van sodrás, igaz ott bőséges a tápanyag gyorsabban nőnek, szerintem a dvcs-ben annyira kevés a kaja hogy sokkal lassabban nő a ponty
plusz ez a fekete valami alfaj lehet eddig csak csatornákban láttam ilyet
Elképesztő, a homokos talaj miatt ? Nagyon szép, itt mindegyik iszapos. Halőrrel beszélgettem, mondom neki hogy mitől lehet iszapíze, fel volt háborodva hogy az nem iszap hanem alga… mondom nekem mindegy de büdös.
megkerestem, itt az áldozat
kicsit szomorú voltam amikor ki lett végezve de évente egy ponty végzi így
olyan tiszta a víz hogy nyáron lelátni az aljáig pedig 2 métertől mélyebb és nagyon gyorsan folyik
ilyen pontyok vannak a csatornában, igaz ez egy nagyobb példány volt szűk 10 kilós tőponty
ezt mondom évek óta hogy ilyet kb sehol nem lehet fogni...esetleg a balatoni ponty van ilyen minőség
csináljuk sógorral a halászlét, saját fogású halból
azért ilyen pontyhúst semki sem vesz se a teszkóban se máshol......
nagyjából a kanadai lazac néz így ki
Boldog karácsonyt mindenkinek.
És a mindenkit most kivételesen szó szerint értem.