Hát ezzel most betaláltál, mert a kamionosok soxor így gondolkoznak... és tudod mit? nem is veszem rossz néven, kiengedem.
Az a baj, kihalt a józan ész... szerinted kinek könnyebb megállni, a gyalogosnak, vagy az autónak? Régen teljesen jó volt, hogy elsőbbsége volt, mikor az úton volt, de addig, míg fenn strichelt a járdán, addig nem. a Nagy Liberalizmussal ez jól el lett baxva... meglátják a járdán a zebra előtt 10 méterrel a gyalogot, és bele állnak a fékbe, hátha át akar menni, ki tudja?
...de tudod mit? igazad van! a vasúti átjáróban is a vonatnak kéne megállni! 😅 be is terjesztem brüsszelbe! 🤣 simán elfogadják.
Nem lattam rendesen a videot, mert epp mas dolgom van, de ha a sorompo piros-feher avagy a hattertol eluto, jol lathato szinu, akkor ott nem az ut gazdaja a hulye.
Ha halvanyszurke vascso es zuzott ko utburkolat van utana, azaz csak kozvetlen kozelrol veheto eszre es fekezni is szivo, akkor nyilvan jar a faszkorbacs.
nekem mindegy de ha te teszed ki és én töröm magam össze akkor miután felépülök neked is el fog törni pár dolog a szervezetedben, és az sem érdekel ha ezért kapok x hónapot/évet a sitten, mert örömmel tölt el a tudat hogy azt is te fizeted az adódból
Hagyjuk már ezt a zöld dumát,ha annyira számít a zöldülés,akkor az az autós is álljon ott a gyalogétkelőnél.És ne felejtsük el,korántsem biztos hogy abban az országban is ez a szabály érvényes.
Mikor lapkáztam az 1100-ast , nagyon szerettem volna egy digitális mitutoyot , de még használtan is horror árakról beszéltek ! így jó volt az orosz mechanikus szemüveggel ! 😀
Ja és ha már lúd , legyen kövér , veszel még egy mikrométert úgy félmilla körül , és a hozzávaló kerámia mérőhasáb készletet potom 2 millióért ! Szóval néha jó az a szemüveg ! 🤔
Voltunk régebben északon pár országban és fura volt, hogy másképp álltak ehhez, egyáltalán nem lassítottak a zebra előtt a városokban hanem a gyalogosok mikor már többen összegyűltek akkor léptek le a még mozgó autók elé, nálunk már akkor is a zebra előnye fontos volt így ez pont északon eléggé meglepett, de belegondolva épp a környezetvédelem miatt akár jogos is lehet hisz egy autófolyam megállítása minden egyes gyalogosért nem túl gazdaságos és zöld.
Ez meg tipikus gyökér pesti gondolkodás, azoknak szokása figyelmen kívül hagyni az elsőbbség szabályait.képzeld el ha így gondolkoznának a kamionosok is mikor neked van elsőbbséged"neked van vesztenivalód,szépen várd meg míg ő elmegy"
Ezt a buzi gyalogos babusgatást is a liberális eu-ból vettük át...
aki olyan hülye hogy elé lép egy autónak, azt haljon is meg otthelybe 😁
Szépen várja meg még elmegy az autó aztán húzza át a belét neki van vesztenivalója
Az a baj, kihalt a józan ész... szerinted kinek könnyebb megállni, a gyalogosnak, vagy az autónak? Régen teljesen jó volt, hogy elsőbbsége volt, mikor az úton volt, de addig, míg fenn strichelt a járdán, addig nem. a Nagy Liberalizmussal ez jól el lett baxva... meglátják a járdán a zebra előtt 10 méterrel a gyalogot, és bele állnak a fékbe, hátha át akar menni, ki tudja?
...de tudod mit? igazad van! a vasúti átjáróban is a vonatnak kéne megállni! 😅 be is terjesztem brüsszelbe! 🤣 simán elfogadják.
Ha halvanyszurke vascso es zuzott ko utburkolat van utana, azaz csak kozvetlen kozelrol veheto eszre es fekezni is szivo, akkor nyilvan jar a faszkorbacs.
60 ezerért ez 300 forintos kábel, ezektől még az ájfónos cég is tanulhatna 😂
aki olyan hülye hogy elé lép egy autónak, azt haljon is meg otthelybe 😁
Szépen várja meg még elmegy az autó aztán húzza át a belét neki van vesztenivalója