én nagyon sok mindent tudok(meghajlós) De ilyet viszont én sem tudnék(kezeit széttáró)
Az ilyen életvitel ellenkezik az egész lényemmel(kezeit széttáró)
bazmeg akkor költözz pestre vagy valahová mellé a közelbe(kezeit széttáró) Nem tudom nálunk a villanyszerelők nem járnak napi 400 km-t még akkor sem ha most egy kicsit csendesség van(kezeit széttáró) Amikor meg dömping volt a kovid előtt akkor a faluból sem volt hajlandó 1 se kitenni a lábát bár egyik szakma se(gondolkodós) Ha azt merted mondani, hogy harmadik vagy negyedik emeleten lenne a meló elköszönés nélkül rádtették a telefont 😅 Most már kb. leszarom. Meg edzőttem az elmúlt években minimális esetben hívok segítséget (kezeit széttáró) Ha valamit még nem csináltam akkor ott a jutub és már is értek mindenhez is(fetrengős)
Ha ajtót kell berakni akkor azt rakok be 😂
azt azért ne felejtsd el hogy az a 80év azért tartott eddig mert nem volt még meg az a fejlesztés
most minden eddigi elérhető, szóval simán lehet csinálni egy majdnem jó kocsit, aztán pár év alatt kijavítani a hibáit
Értem. Sztem te sem, csak koszosban. Ellenben nem tudom mire alapozni a kekeckedésed, mert amiket edig irtál egy sem volt igaz. És ne menjünk bele a jelenlegi proészed mutatóiba. Nálam hamar kiesett.
Igen, csak ezzel is a többiekkel basznak ki. aztán ha bajság van igencsak sokat fizetnek. MSZ 1 asszem az iránymutató...hálózat jellemzőit stb.....szóval ha az utcában akárcsak egy bejelentés is megy és pláne ha kibasz vmi az emelkedett feszültség, a z ÁSZ a kártéritést nem fogja bevállani és erősen vizsgálódni fog, a trafója fesz.-ével képben lesz. Nem gondolkodnék 7 szemjegy alatt
Az hogy valaki jol tud akkut,akkumrnedzsmentet es villanymotort ossszerakni az nem biztos hogy autot is.
A klasszikus gyartok is uszkve 80 ev alatt jutottak ide,es meg neha ok is elbasszak.
Pedig minden adaott.
A tesla meg tiz eve kezdte.
Ugyanugy mint a kinai.
Ennyi lemaradas van.
A villany csak a startvonalat egyenlitette ki.
eddig még nem volt baj nálunk mostanság folyamatosan fejlesztik a hálózatot is eddig ilyenre példa nem volt(kezeit széttáró) Nem utolsó sorban én közel vagyok a trafóhoz 😅
ja az biztos tiszta lesz de valahol a világ végén amikor kitör egy vulkán azt eregeti a füstjét egy hónapig akkor meg azt számolgatják, hogy az emberiségnek 50 évig kell szennyezni ezért a mennyiségért a környezetet. De mindig az autó a hibás 😅
Lehet, nem nagyon figyeltem. A nejemnek panaszkodott a felesége 2015-2016 táján (ő kapta a második kocsit), hogy rendszeresen vissza kell a verdákat hordani a dílerhez. Hol nem megy fel az ablak, hol leengedi magát menet közben, de volt olyan, hogy a csomagtartó nyitotta ki magát, a műszeregységgel több ízben voltak dilik, nem töltött X% fölé, effélék.
Nem akarok én ebből messzemenő következtetéseket levonni minden Teslára, de hogy nekem nem jött meg hozzá a kedvem, az is biztos.
Az ilyen életvitel ellenkezik az egész lényemmel(kezeit széttáró)
Ha ajtót kell berakni akkor azt rakok be 😂
most minden eddigi elérhető, szóval simán lehet csinálni egy majdnem jó kocsit, aztán pár év alatt kijavítani a hibáit
Gondolom biturbós (fetrengős)
A klasszikus gyartok is uszkve 80 ev alatt jutottak ide,es meg neha ok is elbasszak.
Pedig minden adaott.
A tesla meg tiz eve kezdte.
Ugyanugy mint a kinai.
Ennyi lemaradas van.
A villany csak a startvonalat egyenlitette ki.
Nem akarok én ebből messzemenő következtetéseket levonni minden Teslára, de hogy nekem nem jött meg hozzá a kedvem, az is biztos.