Szintén,én 150re szoktam állítani,de kell nézegetni a tükröt,mondjuk a pipi lehet a zöld rendszámosokra gondolt,mert azt még én sem láttam csak amikor elmegyek mellettük.
Teljesen.
Nem vagyok az elektromos hajtás ellensége, sőt, toleránsabb is vagyok a többségnél. De látva azt, hogy nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban sincs minden tökélyre fejlesztve ezen a téren, bajosan látom a jövőben magamat egy full elektromos autót vezetve. Hibridet talán.
Azt se mondtam még hogy pár hete szétvágtuk az első springet,emberünk a nyolcason elütött egy szarvast,úgy kellett kivágni és nem élte túl.Szerintem ezek a dolgok mindig elég beszédesek.És nem,nem esett be az ölébe.
hát én járok elég sokat autópályán. Felrakom a tempomatot 130-ra de max egy két idióta bmw-s előz meg azt kb. ennyi. Valahogy én nem látok senkit száguldozni 150 ekkel(kezeit széttáró)
nekem akkor is van ingyen villany ha nem süt a nap(kezeit széttáró) Pedig itt felénk október vége óta nem nagyon mutatta magát eső viszont annál több volt 😅
Annyira nem mindennapi, heti két három.nap.és.az se folyamatosan.
Lassan tiz éve tart ez a kapcsolat és azota csak bövül a kör szerencsére. De bármi beeshet aztán másfelé kell nyitni.
Sokan mozognak ennyit, kevesen vannak az ingatlan bizniszben😃
Nem vagyok az elektromos hajtás ellensége, sőt, toleránsabb is vagyok a többségnél. De látva azt, hogy nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban sincs minden tökélyre fejlesztve ezen a téren, bajosan látom a jövőben magamat egy full elektromos autót vezetve. Hibridet talán.
Lassan tiz éve tart ez a kapcsolat és azota csak bövül a kör szerencsére. De bármi beeshet aztán másfelé kell nyitni.
Sokan mozognak ennyit, kevesen vannak az ingatlan bizniszben😃