Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is fel lehet robbantani,csak dinamit kell.Az meg nitroglicerin es kovafold.
ja ja persze... 🤣
de asszem itt te vagy az egyetlen fakír aki naponta szűk 400 km munkáért autózik(kezeit széttáró)
Bár gondolom ez a munka se örök élet azt ha vége vagy lesz a környékeden vagy nem. (kezeit széttáró) Az tuti én inkább nem dolgoznék ha nekem ehhez napi 400 km kellene mennem(gondolkodós) Bár ha nekem ilyen messze esne valami akkor csak hétvégére jönnék haza(gondolkodós)
Elbasztad,ki vagy zárva.
Több amcsit is láttam ezen füstölögni (pedig ott azért jobb a hálózat), hogy 'a rosseb a sok marhaságba', legyen kb. egységes a csatlakozás, tegyenek rá egy POS terminált - érintesz, levonja és annyi.
Csak ebben a hónapban volt 4 ilyen köröm,és még lesz egy karácsony után.Meg aztán mutasd meg mi megy el 400km-t normális emberi tempóba,ne ilyen 110km/h hatótávokat mutogassál.
Ne ess tulzásokba. A négyszáz elég spártai modon teljesül még teslával is
Eladom a kocsit van csaladom,az utolsot meg hat tobb forum tag latott mint teged,tevuton vagy.
Elvileg tótok az oseim.
úgy kell autót vásárolni, hogy ne kelljen házon kívül tölteni(kezeit széttáró) Azért manapság a 400+ km-s autók elég jó opciók erre(kezeit széttáró)
Van autód és nincs családod,kiestél.Lehet hogy cigány vagy,azok is kiestek.Azért le szoktam szűkíteni a kört.
De kettö van belöle😃 az egyik mozdul és van levegö a kerekébe😃
Mit 400 km-t? 360 napot autózok egy évben nincs 10 alkalom, hogy 400 km felett menjek egy nap(gondolkodós)
Te neked meg még annyi sincs mert mégy egy évben 2* nyaralni kb. ekkor futod túl a 400 km-t. (kezeit széttáró)
Ühüm
Azzt amit a finn csavo felrobbantott?
Tudok eladót😃
En pont raszorulnek. 😆
Annyiért én is,aztán elajándékozom valami rászorulónak.
Kivéve ha olcsobban adják 😅
Mer akkor bármilyen kotla akkor is elhozza😃
akkor lehet veszek egy teszlát(gondolkodós)
Nekem jo de igy mar csak 450 et adok. 🤣
Ez így, ebből a szemszögből teljesen jogos és érthető.
Ép.elem nincs rajta ezek.szerint és már a müszerfal is cserés😃
Na jo ha pipi eladja nekem azt a törött szart 500e ert duzzogva atveszem,de soher geci. 🤣
én nem vennék vellynyautót ha használatom meghaladná a hatótávját. Vagy mondom másként. Oktondi az, aki úgy vesz vellanyautót, hogy nem elég a hatótávja az otthoni ingyen töltéshez. Szerintem ez az egy előnye van egy vellanyos autónak ha nincs kihasználva akkor teljesen felesleges(kezeit széttáró)
Szenved az a nő így is eleget.