Az tök funny lehet, mikor a képzett tűzoltók áramtalanítás végett így felnyitják feszítő vassal egy BMW elejét (dupla zár van rajta, két oldalt) aztán kis keresgélés után rádöbbennek, hogy az akksi hátul van... 🤣
Hát elég elcseszett amit csináltak.Egyébként azért áramtalanítunk hogy ne legyen tűz,égő autót már nem áramtalanítunk.Ablak betörésnek akkor lett volna értelme ha már ott van a sugár,de elég lassan ért oda az is.
gondolom a karosszériába könnyebb nagyobb kárt okozni mint a felnikbe(kezeit széttáró) Azokkal a faszom felnikkel nem akarták ezt elaprózni(kezeit széttáró) Látszott rajtuk, hogy sokat próbált rutinos tűzoltók voltak(gondolkodós) Egy igazi TEAM (szemeit körbeforgató)
Összeszokott csapat(gondolkodós) Szerintem a műszak végén megveregették egymás vállát, hogy jók voltunk fiúk(kezeit széttáró)
Li-ion akkunál a katódból asszem. Mangán vagy kobalt oxidokból.
LiFePo-nak még nem mentem utána, mert nem használok olyat, de nem lehetetlen, hogy ott is van valami hasonló reakció a vas-foszfát miatt.
Van itt tűzoltó?
Azt kérdezném, hogy a rasszista tűzoltók a felniket miért kímélték meg, azoknak miért nem basztak oda egyet-egyet azzal a baszom kalapáccsal?
Összeszokott csapat(gondolkodós) Szerintem a műszak végén megveregették egymás vállát, hogy jók voltunk fiúk(kezeit széttáró)
🤥
Bár pipi még tartozik az ablakon kirepüléssel állitását alátámasztandó😃
http://youtu.be/0HXeVlijtDc
LiFePo-nak még nem mentem utána, mert nem használok olyat, de nem lehetetlen, hogy ott is van valami hasonló reakció a vas-foszfát miatt.
- Nézd Uram, mire megyünk mi ketten!
Azt kérdezném, hogy a rasszista tűzoltók a felniket miért kímélték meg, azoknak miért nem basztak oda egyet-egyet azzal a baszom kalapáccsal?