Nem nem, te állítod hogy nincs huzat, ő meg elismeri hogy igen, sok esetben van.
Na meg mivel nem vagy hajlandó semmi konkrétat leírni, annyit sem hogy milyen márkájú klímát van, megint csak hozod a formát.
Midea 3,5-es, teljesen mennyezetre állítva, próbálgatva hol ér legkevésbé a huzat is érzem hogy huzat van és ha sétálok a lakásban, érzem hogy hova fújja. Csendes üzemben nem zavaró, viszont nem is elég.
Az emeleten van 2db mdv(midea) a lépcsőnél jön le a hideg, ott az ebédlőasztal, nyáron nem tudunk ott ülni mert zavar a hideg.
Na hagyjuk ezt. A Kawának hiszek, veled nincs miről beszélni.
Kawánál értem, hogy nagyjából egyről beszélünk csak nekem más a stílusom és nem értekezünk, de veled nincs miről beszéljek.
most kipróbáltam az olcsó gree maxigázon+turbó fokozaton úgy fúj hogy ülök tőle kb 6 méterre és szinte meg sem érzem, ha valaki elmegy mellettem nagyobb légáramlatot kever
a szokásos ujjnyálazós "merről fúj a szél" nem hoz értékelhető eredményt
pedig 2 méterre tőle mozgatja a függönyt
Amúgy a klímánál az egyik fő probléna, hogy a fej feletti elhelyezés is a hűtéshez van optimalizálva. Fűteni minnél lejebb kell, lasd padlófűtés. Egy parapet beltéris klíma az ablak alatt szerintem hozná azt amit egy radiátor tud minimális huzattal, lehet ilyen kellene Levinek is 😊
Egyszer kell felfűteni,ja,meg utána szinten tartani.Az energia nagyrésze ott lesz fent.A tetőablakról nem is beszélve.Nem mondom,jól néz ki az ilyen,de aztán az előnye itt be is fejeződött,csak hátránya van.
A legtöbb manapság. Csak vagy szarul állitod be vagy ahhoz a párezer emberhez tartozol akinek az is huzatot csinál és leszárad a füle ha egy hangy fingik egyet. Akkor egyik se lesz jo. Nekem meg a tizenéves pana klimával itthon az a tapasztalat hogy nem csinál huzatot, ás csak akkor érzem hogy fuj ha alá állok.
Ha nem vagyok otthon,miért is menne bármi?Saját tapasztalat?De milyen az a tapasztalat?Mikor az a meggyőződésed hogy hőáramlás nincs huzat nélkül.Mégegyszer mondom,menj be egy fényező kabinba,ott két perc alatt 80fok van,ehhez a te gondolatmeneted szerint minimum egy boing turbinája kéne.Kocsiban sem elzárni kell, egyszerűen csak úgy állítani hogy ne rád fújja.Így van ez a klímánál is.
🤣 most nem tom hogy véleteln négy nappal ezelötti oldalra tévedtem, vagy mindig amikor belépsz ide ezzel kezded a napod 🤣 nem, nincs huzat egy rendes jól beállított klímánál. Kész😃
Amikor valaminek világbajnok a futóműve ! https://www.facebook.com/reel/1532813930590072/?s=single_unit&__cft__[0]=AZWPVto5Wsk6Prm9MdKo1mQBl7RAIkbqlcYOF6KM0wKv8JF_lrWqnCYX-DBvRHXIhJJEGoUWBa3lUootUcfJbWgB5Qg1hHlllrEYsWwLrqN6CMQwAg09pu-DsWKrKWUoH3JKY11gCGUAfyn-UaZud12r92Sa2eg9SO0KGDhd12PZ_uFZMm_KYFj9XzqntN40LHLRGU9IzGUux9rwwKVAUsJypamP9l9ErkysI7UvLy7J8Q&__tn__=H-R
Na meg mivel nem vagy hajlandó semmi konkrétat leírni, annyit sem hogy milyen márkájú klímát van, megint csak hozod a formát.