Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem, te állítod hogy nincs huzat, ő meg elismeri hogy igen, sok esetben van.
Na meg mivel nem vagy hajlandó semmi konkrétat leírni, annyit sem hogy milyen márkájú klímát van, megint csak hozod a formát.
Midea 3,5-es, teljesen mennyezetre állítva, próbálgatva hol ér legkevésbé a huzat is érzem hogy huzat van és ha sétálok a lakásban, érzem hogy hova fújja. Csendes üzemben nem zavaró, viszont nem is elég.
Az emeleten van 2db mdv(midea) a lépcsőnél jön le a hideg, ott az ebédlőasztal, nyáron nem tudunk ott ülni mert zavar a hideg.
Teljesen mindegy kinek hiszel,ugyanazt állítom mint ő,csak neki van szakmai rálátása is.Szóval ő is csak azt mondja hogy hülyeséget beszélsz.
Na hagyjuk ezt. A Kawának hiszek, veled nincs miről beszélni.
Kawánál értem, hogy nagyjából egyről beszélünk csak nekem más a stílusom és nem értekezünk, de veled nincs miről beszéljek.
most kipróbáltam az olcsó gree maxigázon+turbó fokozaton úgy fúj hogy ülök tőle kb 6 méterre és szinte meg sem érzem, ha valaki elmegy mellettem nagyobb légáramlatot kever
a szokásos ujjnyálazós "merről fúj a szél" nem hoz értékelhető eredményt
pedig 2 méterre tőle mozgatja a függönyt
Írtam hogy az én klímám istenkirály?Nem,én csak azt írtam hogy be lehet úgy állítani hogy ne legyen huzat.
Egyébként se szeretek fűtésre klimát eladni, mert ami.arra van kitalálva sajnáljék a pénzt. De már eccer leirtam
Akkor sem osztom a véleményed. Szintén tapasztalat.
Abba is van ventillátor és az is csak lefujja a meleget a hőcserélőről. Egyébként fűtéshez optimálisabb az elhelyezése
Mi a kényszer nekem?
Írd már le légyszíves hogy pontosan milyen klímád van felszerelve ami ilyen istenkirály, csak hogy ne a levegőbe beszélj mint szoktad.
Nem mondtam olyat hogy egy klímához hasonlítsuk,az elméletedhez kapcsolódik.
Neked eladó, a blődinek meg kényszer mert a gázt nem köttette be a hőszivattyúra meg sajnálta a pénzt
Amúgy a klímánál az egyik fő probléna, hogy a fej feletti elhelyezés is a hűtéshez van optimalizálva. Fűteni minnél lejebb kell, lasd padlófűtés. Egy parapet beltéris klíma az ablak alatt szerintem hozná azt amit egy radiátor tud minimális huzattal, lehet ilyen kellene Levinek is 😊
Bocs, azt még kihagytam hogy a gyökér klimás eleve szar helyre szerelte fel.
Rengeteget látok ilyet.
És a kabinban is akkora felületen adja le a hőt mint a klímád. Hagyjál már a mellébeszélős hülyeségeddel.
Van még előnye.,a rossz elhasznált levegő felszáll a friss lent lesz
Nem tudom miért olyan magas ez neki.
Egyszer kell felfűteni,ja,meg utána szinten tartani.Az energia nagyrésze ott lesz fent.A tetőablakról nem is beszélve.Nem mondom,jól néz ki az ilyen,de aztán az előnye itt be is fejeződött,csak hátránya van.
A legtöbb manapság. Csak vagy szarul állitod be vagy ahhoz a párezer emberhez tartozol akinek az is huzatot csinál és leszárad a füle ha egy hangy fingik egyet. Akkor egyik se lesz jo. Nekem meg a tizenéves pana klimával itthon az a tapasztalat hogy nem csinál huzatot, ás csak akkor érzem hogy fuj ha alá állok.
Ha nem vagyok otthon,miért is menne bármi?Saját tapasztalat?De milyen az a tapasztalat?Mikor az a meggyőződésed hogy hőáramlás nincs huzat nélkül.Mégegyszer mondom,menj be egy fényező kabinba,ott két perc alatt 80fok van,ehhez a te gondolatmeneted szerint minimum egy boing turbinája kéne.Kocsiban sem elzárni kell, egyszerűen csak úgy állítani hogy ne rád fújja.Így van ez a klímánál is.
Mondj már egy típust ami fasza, a lakásba kell vegyek klímát. Ha tényleg olyan király lesz. Esküszöm mehetsz egy kört a ktm-mel :D
Padlófűtés nélkül fázni fognak, vagy túl kell fűteni a házat és a gerendák felett lesz vagy 35 fok
🤣 most nem tom hogy véleteln négy nappal ezelötti oldalra tévedtem, vagy mindig amikor belépsz ide ezzel kezded a napod 🤣 nem, nincs huzat egy rendes jól beállított klímánál. Kész😃
Amikor valaminek világbajnok a futóműve ! https://www.facebook.com/reel/1532813930590072/?s=single_unit&__cft__[0]=AZWPVto5Wsk6Prm9MdKo1mQBl7RAIkbqlcYOF6KM0wKv8JF_lrWqnCYX-DBvRHXIhJJEGoUWBa3lUootUcfJbWgB5Qg1hHlllrEYsWwLrqN6CMQwAg09pu-DsWKrKWUoH3JKY11gCGUAfyn-UaZud12r92Sa2eg9SO0KGDhd12PZ_uFZMm_KYFj9XzqntN40LHLRGU9IzGUux9rwwKVAUsJypamP9l9ErkysI7UvLy7J8Q&__tn__=H-R