Mert az eladás és az akár építés, vagy vásárlás esetén a köztes időszak problémás.
Pláne itt, ahol a mamával még az esetlegesen megvásárolandó motorkerékpár színét is egyeztetni kell, mi lehet egy házvásárlásnál???
Nem cserélni akarja senki.
Azt látom, hogy a pénz jelentőségét, mint közvetítő csereeszköz, azt nem érted. Ha végigolvastad volna amit írtam, akkor láthattad volna, hogy új építése, ami - többek között - más, kisebb lenne. Pl. lapostetős, ebből következtethetted volna ki, hogy nem cserére gondolok.
Műegyetem csak Pesten van, orvosi meg pécsett... nálunk falun nem lehet tanulni... meg a képzettségüknek megfelelő meló sincs itt (nem, nem lakás kiadásban utazik 😁) A gyerek most épp Miamiban lakik, oda se megyek utána, pedig hívott.
a gyereknél az albérletben volt valami ilyesmi, az pár éve valami 700 ezer volt mert megnéztem a típusát
az olyan halk volt hűtés közben hogy nem is hallottad hogy megy, a pesti utcai zaj hangosabb volt
evvel tisztában vagyok, csak ugye ha ezt átszámoljuk villanyszámlába akkor az kurva sok évnyi működés
persze a többi extra is pénz, csak itt vidéken a szarhalmok között ki nem szarja le milyen szűrő rendszer van a klímában 🤣
vannak távoli rokonok aztán néha összejönnek haverkodni
aztán az a 15 lehet csak 12 ennyire nem tudom, csak ilyen saccperkábé
gyerekkoromban nálunk is divat volt, volt hogy hetekig voltam hartán a rokonoknál öreganyámmal a testvérénél, utána meg vissza is ugyanez volt
most már nem tudnék elviselni egy rokont se nálunk fél napnál tovább
Pláne itt, ahol a mamával még az esetlegesen megvásárolandó motorkerékpár színét is egyeztetni kell, mi lehet egy házvásárlásnál???