Nyugi, nem a te fajta elektromos autóra gondoltak, hanem elektromos autóra. A tiéd közelebb van egy nyuggereknek való elektromos székhez, nem tudom, mi a neve, de ilyesmi:
Volt már olyan valakinek, hogy új kompakt csapágy majdnem úgy lógott mint a lecserélt? Igaz kínait vettem hirtelen mert csak az volt (igaz rákeresve olyan áron adták mint máshol a koyo-t), de amiket eddig én cseréltem azokkal nem jártam így se motornál se autónál. A tengely szépnek tűnt mondjuk 3 éves futó knott tengellyel így csak nem az sérült meg bár a fene tudja, majd szétszedem megint és átnézem, de hát a fene egye meg. 🤨
A cikk elég egyértelműen fogalmazott az /elektromos autó lukszuscikk/ és nem taglalta a márkákat(kezeit széttáró)
Úgy, hogy tartsunk magunkat ehhez ha kérhetnélek nincs szükség az extra megjegyzéseidre 😅
Voltam pár éve Liege-ben a reptéren, a haver elvitt csak úgy a kamionnal, de nem voltam a menetlevélen mint kocsikísérő, a kettős használatú reptéren az őrség ki is szedett a fülkéből, és igaz, hogy augusztus vége volt, de olyan kurva hideg volt, én meg póló, rövidgatya, mezítláb papucs, hogy komolyan azt gondoltam, itt a vég.
Aztán az egyik megszánt, beengedett a konténerbe (őrség), a nigger fransziául beszélt hozzám, de még nézni is hülyén nézhettem ki pólóben amikor ők meg vattakabátban.
Aztán látták, hogy a franszia nyelvvel semmire nem mennek nálam - én azért megválogatom, hogy miféle nyelveken beszélek, vannak elveim - akkor békén hagytak, amíg a kamionos haver kifelé fel nem vett.
A minap betont kellett bevinni az AUDI-ba . A papírozás után a beléptetéskor átkellett mennem a fémdetektor kapun , természetesen villogott a lámpa , kirakatták velem a telefonokat , villogott megint , mondtam , van vas bennem nem kevés , de sajna azt nem tudom kipakolni ! Mivel a beton fontos volt és várták , így adtak kártyát , és bemehettem ! Eltudom képzelni mi lenne a repülőtéren ! 😇
Úgy, hogy tartsunk magunkat ehhez ha kérhetnélek nincs szükség az extra megjegyzéseidre 😅
a kisvárdai kevertnek is jobb volt az íze
legfeljebb nem fizetem ki(kezeit széttáró)
" elektromos autó még mindig inkább luxuscikknek tekinthető."
nekünk meg van egy ilyen (kezeit széttáró)
lehet nagyobb sznob vagyok mint mamlasz csak eddig ezt nem tudtam?
https://youtube.com/shorts/R-H...
Ez vagy ps, vagy valami komoly betegsége van de ez nem normális derékméret(szemeit körbeforgatós)
Részben pont ezért. Az megmondja, ha a lábadban van valami hülyeség.
Aztán az egyik megszánt, beengedett a konténerbe (őrség), a nigger fransziául beszélt hozzám, de még nézni is hülyén nézhettem ki pólóben amikor ők meg vattakabátban.
Aztán látták, hogy a franszia nyelvvel semmire nem mennek nálam - én azért megválogatom, hogy miféle nyelveken beszélek, vannak elveim - akkor békén hagytak, amíg a kamionos haver kifelé fel nem vett.