Én már teljesen elvesztettem a fonalat. Volt gáz, drága lett a gáz, csináltatott egy vegyeskazánt pufferral sok pénzért aztán most nem használja mert sok időt elvesz a fatüzelés ?
Az ahol soha sem fűtöttél fával és ahol leírtad, hogy nagyapáddal egyszer hasogattál, akkor is majdnem levágtad a lábad aztán most meg okoskodsz hogyan kell hasogatni.
191 ezer forintot fizetek a gázért.
ahhoz, hogy ne kelljen fűtenem 12 hónapból 6-ot fával sajnos kidobom az ablakon ezt az összeget.(kezeit széttáró)
De tovább megyek. Amíg minden gáz rezsi csökkentett volt akkor dupla ennyit is kifizettem a gázért vidáman(kezeit széttáró)
én nem szopok. Én nagyon szeretek dolgozni(kezeit széttáró) én örömmel indulok el itthonról minden nap. Ma pl. a padlásfeljárónak csináltam meg a helyet vettem lehajthatós padlásfeljárót és a 70*70-es nyílás kicsinek bizonyult az 1 30-as feljárónak(kezeit széttáró) Holnap egy bejárati ajtót fogok berakni még olyat nem csináltam de néztem 2 jutubos videót, úgy hogy nem lesz gond. (kezeit széttáró) aztán felmegyek a padlásra és elkezdem lefeszegetni azokat a valószínűleg annó ingyen szerzett hulladékdeszkákat amiből lett a födém járófelülete. Aztán újból szigetelem a padlásteret és kap rá megfelelő padlózatot(gondolkodós) Mondjuk gyorsba kiszámolva csak a faanyag több lesz mint fél mikulás és mondjuk ennek most nem örültem de kiheverem 😅 Persze biztosan sokkal másabb úgy dolgozni mint ha megélehtésért kellene azért felkelni, hogy valamilyen munkahelyre rendszeresen bejárjak valamennyi bérért(gondolkodós)
láttam ilyet én is elég sokat(gondolkodós) A hülye gyerekek országos szintű élelmiszer nagykert meg kamionflottás céget meg komplett tűzéphálózatot nulláztak le.(kezeit széttáró) Most lesz egy építési beruházó akinek a cége erre a sorsa fog jutni hamarosan. Az öreg meghalt, mondjuk öreg sem volt mert 52 éves. A 20+ éves gyerek meg herdál a céget meg szétcseszi. ezek mind a mercigyárba vagy valami hasonló nagy múltú helyen kötnek ki de lesz néhány szép évük előtte(meghajlós)
baszki akkor vettem amikor hintetted az igét a fejszehasításról 😅
Most derül ki? Mikor nem raktam fel ide az új szerszámaimat? 😅 Baszki 30 éve van erdőnk de csak tavaly fűtöttem életembe fával akkor is csak 2 hónapot(fetrengős) Te hol és mikor mondtam, hogy vagy 30 éve hasítok fát? 😅 Szerintem 1 hétvégét használtam összesen a 142 ezres gépet mondjuk ehhez nem kell szaktudás bele kell tenni a gépbe azt nyomni kell a gombot 😅
A te nagy fejszézős múltaddal amihez egyébként tényleg kellene némi rutin annyit sem tudtál, hogy nagyobb fatuskónál meg kell fordítani a fejszét a fejed fölött és a fejsze smolljával kell ráütni a tőkére akkor azonnal kettéhasad a tuskó(kezeit széttáró) Micsoda ostoba vagy te 😅
ezt önzőségnek hívják hát nincs rajta mit szépíteni(kezeit széttáró)
ahhoz, hogy ne kelljen fűtenem 12 hónapból 6-ot fával sajnos kidobom az ablakon ezt az összeget.(kezeit széttáró)
De tovább megyek. Amíg minden gáz rezsi csökkentett volt akkor dupla ennyit is kifizettem a gázért vidáman(kezeit széttáró)
Fel is írom el ne felejtsek érte elmenni (gondolkodós)
Október 7-én leraktam, ma beindítottam, majd februárban megint :D pöcc röff, hátsó felnibe belekerült egy 8-as valahogy.
Most derül ki? Mikor nem raktam fel ide az új szerszámaimat? 😅 Baszki 30 éve van erdőnk de csak tavaly fűtöttem életembe fával akkor is csak 2 hónapot(fetrengős) Te hol és mikor mondtam, hogy vagy 30 éve hasítok fát? 😅 Szerintem 1 hétvégét használtam összesen a 142 ezres gépet mondjuk ehhez nem kell szaktudás bele kell tenni a gépbe azt nyomni kell a gombot 😅
A te nagy fejszézős múltaddal amihez egyébként tényleg kellene némi rutin annyit sem tudtál, hogy nagyobb fatuskónál meg kell fordítani a fejszét a fejed fölött és a fejsze smolljával kell ráütni a tőkére akkor azonnal kettéhasad a tuskó(kezeit széttáró) Micsoda ostoba vagy te 😅