Na ezért nem olyannal csavarozik, az a leggyakoribb munka. Mikor meglett a kis 6szöges, mondta, mennyivel jobb tokmány nélkül, csak az a 10-15 dkg sokat számít, ha egész nap a kezében van.
Nem tudom miafenét dolgozik az ipse.De,az ereje olyan hogy ha fúróra van kapcsolva kicsavarja a csuklómat amikor megakad,vagy ledarálja a csavart.Erő max kazánok csavarjaihoz vagy vasuti sinekhez nem elég.Esetleg 8-as állványcsavart 30cm hosszban gerendába nem evvel ütlegelném be.
A tömpe csavarozósok nekem nem esnek kézre,tökmánnyal a fix kimondott jó súlyelosztású,a leszedő picit billen előre.
okmány kell meg rengetegféle meló van a sima facsavartól a 35-ös forstnerig mindenfélét kell befogni,nem csak egy bizzel végigrecsegni a házat.
Legutoljára egy mosogatógép szűrődobozának fúrtam bútorlapba helyet,4x35 ös luk.Kirágcsálva.A dobozkivágót otthonhagytam.Simán birta az akku és erő is elég volt.2A 12v-os akku.Tényleg nem tető ácsmunkáihoz kell használni.
Amúgy a kategóriatársakhoz képest kimondott jó.
Nyári gumi téma, az jobb volt, mint a buzi parkszájd 😄
https://hvg.hu/cegauto/20231212_Ilyen_piruettekre_lehet_szamitani_nyarigumival_az_autopalyan__video?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0gkrxlhoCQ5JrbB5TvZdVlGbYNxjFCh6hGjj02R6ZlKB2oRA3PeDozTKQ#Echobox=1702364564
miénk is szigetelt valamennyire aztán elment egy évben 2200 köbméter
igaz ebből legalább 500 a bojler de inkább 600
múlt idényben már csak 1600 volt a többit a légkondi fűtötte
Parkszájd fan haverom szerint pont ezek a fajták nem jók semmire. Csavarozni hatszög kimenetű kell, az kisebb-könnyebb, fúrni meg ez kevés akkuban-erőben. Ő a cserélhető tokmányost dobta ki először, nyegle lötyögős, bár az még a ződ volt.
Ő egész nap ezekkel dolgozik... szűkre, kis csavarokhoz 6szöges, nagyobb csavarozáshoz a kisebbik fajta ütve csavarozó, fúrni egy fekete tokmányos 4-8 Ah akukkal, meg egy fekete flex. ezekkel mindent megold. (meg van neki vagy 10 másik, amik ritkán kellenek, de ő is minden xart megvesz)
Okos ember ezt is megoldja,mindenhol van egy Giovanni,ő az nálunk aki egy kis piáért bármit megcsinál.Na,hát én neki szoktam adni az évben összegyűlt ajándék piákat és megoldja a dolgot.Nem kell hasogatnom ha nem akarok,de azért általában szoktam,mert jó testmozgás.
Mi simán befértünk, pedig van vagy 150 m2 - igaz, az emeleten csak amolyan "fenntató" fűtés van, mióta a gyerekek nem laknak itthon. Tavasszal lesz egy tető csere plusz tető szigeteléssel, gondolom, az is csak javít majd. Szóval nem rohanok el vegyes kazánért a bótba 😄 viszont vettük 2 csomag mécsest tartalékba, a mértékadó liberális német sajtó szerint azzal is lehet fűteni.
Nem nagyon, mi sem férünk bele ha csak gázzal fűtünk pedig hőség sincs és csak 96nm ahol van gáz, lányomék 160nm-es háza meg kb mint Pipi fogyasztása amit leírt még jó, hogy tudnak vegyessel is fűteni mert tavaly ők is úgy gondolták, hogy beleférnek és nem szórakoztak a fával erre jött egy nagy számla, most már pakolják a kazánt és számolják a gázt.
ha elérted amit akartál akkor nincs tovább semmi motívációd elfogytak a céljaid értelmetlenné vált az életed, nem vagy hasznos tagja sem a közvetlen környezetednek sem a társadalomnak(kezeit széttáró) Az egészséges az ha sosem érsz el mindent amit akarsz ez hajt előre és ezért kelsz fel minden nap, hogy közelebb kerülj hozzá. Persze ez az én felfogásom(kezeit széttáró)
Volt év amikor csak akácot vettünk, amelyik egyenes volt az kb egyetlen kis koppantas és hasad. Amelyik meg bogos azt láncossal felapróztuk. Akácot jó hasogatni.
A szilt, konkrétan el sem kezdem, max ha nagyon egyenes, az tényleg egy szar. Na meg a dió is ha kicsit befülledt, törik és nem hasad.
Neked egyetlen életcélod van: a pénz. Én ennél szánalmasabbat még nem láttam... elég sok ilyet ismerek. Ebben csak az a baj, hogy így sosem éred el a célod, mert mindig csak több kell. Ebben a gondolatban fogsz elpatkolni, hogy nem elég.
Én viszont már elértem, amit akartam - ill. amire reálisan lehetőségem volt. Most élvezem a léha életet, amíg lehet.
még most sem férek bele az 1729 m3-be de faragtam belőle nagyon sokat. Nálunk kb. 10 családi házból 8 nem fér bele ebbe a kvótába tény, hogy a ház és a fűtésrendszer eddig pazarolta a gázt, mondjuk nem is 70 nm2 lyukat fűtök vele(kezeit széttáró)
Volt ipari hasítógép de nem nagyon használtuk mert hasadt könnyedén.
Én akkor is mondtam hogy nem a hasítógép a hülyeség hanem az amihez fel kell emelni, az felesleges és hülyeség. Mert ami akkoracska hogy könnyedén felemelem, azt könnyedén ketté is csapom ott a földön.
Hát ezt mondom pont... tanítod a zsugori életmódra, ahelyett, hogy élvezné azt, ami jutott neki. Szerény élet? hát az megy neked, de lehet, neki nem ez lesz az igénye...
Nem hivalkodni? ezt biztos rosszul tanítod neki, mert szerinted én hivalkodok, aki megiszik egy 10 eFt-os bort, meg minőségi helyekre jár, ezzel szemben te vagy, aki "nem akar kitűnni" miközben már fűnek fának elmesélted, hugy tucatnyi ingatlanod van kiadva, meg erdőid vannak 🤣 ez ám a szerénység 😁
A "bérleti díjon" meg fog aggódni szegény, mert otthon is ezt látta - na nem azon, ki tudja-e fizetni, hanem hogy kifizetik-e neki? 🤣
A tömpe csavarozósok nekem nem esnek kézre,tökmánnyal a fix kimondott jó súlyelosztású,a leszedő picit billen előre.
okmány kell meg rengetegféle meló van a sima facsavartól a 35-ös forstnerig mindenfélét kell befogni,nem csak egy bizzel végigrecsegni a házat.
Legutoljára egy mosogatógép szűrődobozának fúrtam bútorlapba helyet,4x35 ös luk.Kirágcsálva.A dobozkivágót otthonhagytam.Simán birta az akku és erő is elég volt.2A 12v-os akku.Tényleg nem tető ácsmunkáihoz kell használni.
Amúgy a kategóriatársakhoz képest kimondott jó.
https://hvg.hu/cegauto/20231212_Ilyen_piruettekre_lehet_szamitani_nyarigumival_az_autopalyan__video?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0gkrxlhoCQ5JrbB5TvZdVlGbYNxjFCh6hGjj02R6ZlKB2oRA3PeDozTKQ#Echobox=1702364564
igaz ebből legalább 500 a bojler de inkább 600
múlt idényben már csak 1600 volt a többit a légkondi fűtötte
Ő egész nap ezekkel dolgozik... szűkre, kis csavarokhoz 6szöges, nagyobb csavarozáshoz a kisebbik fajta ütve csavarozó, fúrni egy fekete tokmányos 4-8 Ah akukkal, meg egy fekete flex. ezekkel mindent megold. (meg van neki vagy 10 másik, amik ritkán kellenek, de ő is minden xart megvesz)
30-ról 20-ra árazva, ma is jól kerestem 😅
én is egyet mondok(gondolkodós)
megvan a készletem egy hiányzó darabja 😅
A szilt, konkrétan el sem kezdem, max ha nagyon egyenes, az tényleg egy szar. Na meg a dió is ha kicsit befülledt, törik és nem hasad.
Ha megjött az eredmény tájékoztass(kezeit széttáró)
Én viszont már elértem, amit akartam - ill. amire reálisan lehetőségem volt. Most élvezem a léha életet, amíg lehet.
Én akkor is mondtam hogy nem a hasítógép a hülyeség hanem az amihez fel kell emelni, az felesleges és hülyeség. Mert ami akkoracska hogy könnyedén felemelem, azt könnyedén ketté is csapom ott a földön.
Nem hivalkodni? ezt biztos rosszul tanítod neki, mert szerinted én hivalkodok, aki megiszik egy 10 eFt-os bort, meg minőségi helyekre jár, ezzel szemben te vagy, aki "nem akar kitűnni" miközben már fűnek fának elmesélted, hugy tucatnyi ingatlanod van kiadva, meg erdőid vannak 🤣 ez ám a szerénység 😁
A "bérleti díjon" meg fog aggódni szegény, mert otthon is ezt látta - na nem azon, ki tudja-e fizetni, hanem hogy kifizetik-e neki? 🤣