mostani klímáknál azt sem veszed észre,hogy mi fűt(kezeit széttáró) Haveréknál ha vagyunk mindig meglepődök, hogy semmi hangja(kezeit széttáró) Az én 10 éves mideám az egy traktor hozzá képest 😅
Ami most nekem kicsit vicces hogy az orosz adohatosagot ert hekkertamadasra ami a leallasahoz vezetett, a ruszkik meghekkeltek a kiivstar mobil es internet szolgaltatasait a vodafone is akadozik,nincsenek atm szolgaltatasok. 😆
Ugy nez ki bedurvult a killnet. 😆
Nincs határidő. Klima megléte, tipusa, adatlapja kell (minden klima nem rakható h tarifára). Kell majd nyilatkozat a felszerelő embertől is, letölthetö az áramszolgáltató oldaláról.
Nekem tavasszal kötötték be az áramot, 2 órás doboz. 3x16A nappalit kértem + H tarifa ami még nincs, mert nincs meg a klíma. Mit kell tennem ha szeretném, illetve van erre valami határidő a felszereléshez képest?
Nem teszik be. Max csak automata cserével járó munka esetén marad a régibe minden. Minden egyéb bővítés mérőhely szabványosítással jár. A tizes alu már jó ideje nem bővithető 25 A felé. Ennek egyik oka a szigeteletlen nulla lekötése a tetőtartónál, ami már régen is sokszor gondot okozott pedig többnyire csak 10-16 A volt. Másrészt meg a tizes alut már sehol nem engedik semmire.
Szerintem egyáltalán nem zavaró sem a hangjuk , sem a huzat ! A mi klímáinknak van szuper csendes funkciója , de még nem igazán hiányzott , második éve fűtünk velük ! 🤔
Télen nem lehet túl jó a hatásfoka 😅
Ugy nez ki bedurvult a killnet. 😆
de igen a nulla nem szigetelt vezetékes
https://www.onlinevill.hu/csat...
Az jó ha ide vezetékelem 2,5MT vagy MBCU-val az összes klímát és ide kerül az ÁVK és KMSZ?
Ha 3f van behúzva, mi alapján döntik el, hogy 1f vagy 3f lesz a H tarifa?
Több hülye kérdésem azt hiszem nincs :-)