5 perc kereses ejfel elott igy adja ki,nagy,es lehet benne sotet es hideg,ahogy akarod.
Viszont draga.
Dragabb mint a fenyezos buli,sokkal.
Felfoghatnad az ingatlan arak kulonbseget a ket tipus kozt,meg az engedelyekkel egyutt is hatatozottan olcsobb egy fenyezo muhely.
Előbb te részletezd hogy nekem miért kéne saját,elvégre te mondtad ezt előbb.De egyszerű a válasz.Te bérelsz ,én nem.Nekem nincs szükségem se sajátra se béreltre.
Hol írtam elő?Ez csak tippelt adat,de kb 10%a egy fényező műhelyének.Az biztos hogy amit egy bútorboltnak ki kell kérni,azt egy fényezőnek is,aztán még ott van a zajhatás,a légszennyezettség,a károsanyag kibocsátás,a veszélyesanyag tárolás,veszélyeshulladék tárolás,vízelvezetés,stb.Mindent kialakítani és külön engedélyeztetni.
Te mondtad hogy gyenge a fűtés,vagyis hogy sokba kerülne kifűteni.Hát nem tudom,ha nem lenne ez a bolt,de lenne egy saját bolt akkor úgy gondolom szintén lenne haszon .
Akkor te meg menj még lejjebb,ahol is azt ecseteled hogy miért nincs saját fényező műhelyem!Igen,nekem nem kell,de nem is bérelek.És nem mondtam hogy kell neked,én azt írtam hogy egy csődtömeg vagy hogy egy ilyen bérleménybe vagy.
Tuzoltas es gorog nyaralas kozt siman elmegy,egyszerre csak egy auton dolgozz,jo dragan,profi vagy.
Nekem bezzeg eloirod hogy legyen sajat tulajdonban bolt.
Trhat,milyen engedelyek kellenek egy butorboltnak?
Sorold.
Nem,ő irta hogy legyen sajat mert az jobb,gorbe tukor.Tudod,csak egy picit lejjebb olvass,mar ha megy az olvasas.
Most irta nem reg.
Tehat neki nem kell muhely mert jobb,de nekem szerinte kell a sajat.
Fogd fel hogy meg mindig hulyegyerek vagy.
21:46 kor irta.
"Azt mondtad hogy gyenge a fűtés,vagyis hogy sokba kerülne kifűteni.Hát nem tudom,ha nem lenne ez a bolt,de lenne egy saját bolt akkor úgy gondolom szintén lenne haszon ."
Nem fejtetted ki csak terelsz.
Nekem van csarnokom,csak nem sajat,minek?
Ő erolteti hogy legyen.
De neki nem kell.Inkabb uldogel a kóterben egyedul,es nyomkodja a telefont 0-24 ben.
Forditva ülsz a lovon hulyegyerek.
Viszont draga.
Dragabb mint a fenyezos buli,sokkal.
Felfoghatnad az ingatlan arak kulonbseget a ket tipus kozt,meg az engedelyekkel egyutt is hatatozottan olcsobb egy fenyezo muhely.