baszki minden évben más a bor ugyanabból a fajtából. Boroknál nem nagyon jellemző az állandó minőség kb. millió tényező befolyásolja(kezeit széttáró)
Egyedül a soltvadkert-kecel-kiskőrös volt ez alól kivétel ott nagy mennyiségben is ugyan olyan minőséget tudtak biztosítani hosszú éveken keresztül hiába volt minden szüret más és más(kezeit széttáró)
várja a tüzet baszki ahhoz meg idő kell (kezeit széttáró) Mit vagy úgy oda. Te meg a vevőt várod pont ugyan úgy qrvára ráértek mind a ketten(fetrengős)
múlt hét végén lenyeltem két tokaji bort a miskolci kiránduláson. Édes szamorodnit az egyik nap a másik nap a fax tuggya de az is édes volt és tokaji 😅 Asszem aszú volt(kezeit széttáró) Hát sok bor tőlem sem pusztul el egy évben sőt semmilyen alkohol sem szerintem éves szinten megiszok 4 tálca sört 2-3 liter bort meg 2-3 liter töményet. ismerek olyat akinek ez egy hétre kevés volna 😅
Hat... ha van fakultativ program is, Villany melletti helyiseg Nagyharsany. Az Ősi csalad pinceszete (a foutcan) csinal edeskes, nem savas, kellemes borokat. Opomer neven van feledes voros portugieser-merlot cuvee-juk, Mustra Cuvee neven pedig feher muskotaly-tramini. Nem magasan pocicionalt, meg pillepalackban is aruljak, de sajatjuk, helyi szolobol van es a csaladom szerint finom.
hát mi villányban is találtunk édes bort amikor voltunk(meghajlós) A száraz borokat én sem szeretem. Felszódázni fröccsnek teljesen jó egy nyári kánikulába hűsítőnek 😅
De majd keresd blekit ott lakik a szomszédba hátha tud segíteni 😅
Most guritottak ra 16 millat,ilyen medence foliaszeru cuccal szigeteltek le a tetot korben,foleg a raktara reszen.
Szerintem nem most lesz,max blődi zavatos fejeben.
Ott most voltam kétszer is amig jó idő volt. másodjára már a strandokig is lemotoroztam meg a környező falukba amik leginkább zsákutcák.......Meguntam.....
Tenger alatt hüvös van, fény se sok....nem kell tartósitani.
Nem akarom haza vinni, a pincészet meg kiméri vagy edénybe vagy flakonba aztán vagy hamar megiszod vagy hűtőbe tartod amig el nem fogy. Vagy ha van pincéd akkor ott és nem nejlonba...
Hogy viszed haza?
Szatyorban?
Talaltak hajokon tenger alatt palackos borokat.
Elvileg nem kezelt,legalabbis nem hinnem hogy ismertek az ilyen kezelest.
A palackost mindenképp valamiképp kezelni kell hogy jó soká eláljon a polcokon is akár,tehát más kell hogy legyen. És ha az eredetiséget nézzük akkor az a rosszabb szerintem...
Jobb vagy rosszabb a palackos?
Amugy jelzem hogy mint minden gyarto termek portfoliojnal tobbfele arpozicioban tobbfele termek lehet.
A lidl boch bora 900 ert siman lehet mas mint amit egy pinceszet ad egy vendeglatas alatt.
Bar amit kap/ vasarol az ember ilyen latogataskor az ugyanaz kell hogy legyen.
Legalabbis kereskedelmi szempontbor nem tul "megérős" atbaszni a kuncsaftot hirtelen.
Az tuti, mert eszembe nem jutna palackos bort venni, legalábbis ezekben a kategóriákban. Egri bikavért vettem talán réges rég, de Eger nincs messze aztán ha nagyon odavalósi bor kell akkor inkább elugrok érte. Tokajvidék sincs messze, de onnan csak édes borokat hozok.
Egyedül a soltvadkert-kecel-kiskőrös volt ez alól kivétel ott nagy mennyiségben is ugyan olyan minőséget tudtak biztosítani hosszú éveken keresztül hiába volt minden szüret más és más(kezeit széttáró)
De majd keresd blekit ott lakik a szomszédba hátha tud segíteni 😅
Szerintem nem most lesz,max blődi zavatos fejeben.
Nem akarom haza vinni, a pincészet meg kiméri vagy edénybe vagy flakonba aztán vagy hamar megiszod vagy hűtőbe tartod amig el nem fogy. Vagy ha van pincéd akkor ott és nem nejlonba...
Szatyorban?
Talaltak hajokon tenger alatt palackos borokat.
Elvileg nem kezelt,legalabbis nem hinnem hogy ismertek az ilyen kezelest.
Amugy jelzem hogy mint minden gyarto termek portfoliojnal tobbfele arpozicioban tobbfele termek lehet.
A lidl boch bora 900 ert siman lehet mas mint amit egy pinceszet ad egy vendeglatas alatt.
Bar amit kap/ vasarol az ember ilyen latogataskor az ugyanaz kell hogy legyen.
Legalabbis kereskedelmi szempontbor nem tul "megérős" atbaszni a kuncsaftot hirtelen.