Van negy fala,elszivo,viztisztito,technikai kerdes,Kell hozza kb 100 negyzetmeter terulet egy epuletnek.
Nem ezerketszaz hulyegyerek.
Szorozd mar fel.Talan a matek alapszinten megy.
Mifele tereloduma gyökér?
Hogy nincs kedvem heveny 150-200 milliot instabil kereskedelmi helyzetben beletolni egy epuletbe?
Te meg a blődinel is sotetebb vagy.
Szerinted.Pont te vagy az aki ezt nem fogja fel,egy bútorboltnál mi kell egy telken felhúzni egy üres épületet és kész.Fényező műhelynél nagyon sok kritériumnak meg kell felelni.Felülvizsgálatok engedélyek.....
Majdnem,ma renitens voltam es nem feccoltem ra azt a 3/4 orat ami meg saccra kellhet.
Talan holnap.
A kulso resze a vizternek mar jo,a belso alakul,a tocsavar furatok korul meg olyan feles.
Kel meg az a ket papir.
Látod milyen hülye vagy?És akkor te jössz nekem azzal hogy miért nem csinálok fényező műhelyt,miközben te magad ezekkel takarózól.Na,és akkor hány fok van bent mikor kint mínusz 5 fok van?
Te olyan sötét vagy hogy azt sem tudod mit mondtam.Ez a legjobb.
Tehat,a futesnel elmondom hogy 135kw a kazan teljesitmenye.
Mukodik is,mivel minusz fokban esetleg elfagyna a rendszer ha nem mukodne.
Tovabba olyan sotet vagy hogy fingod nincs valojaban milyen ingatlan arak vannak.
Elsosorban sem az ilyen meretu uzlethelyseg sem a megfelelo meretu telek nincs ilyen lokacioban.
Ami nem oszehasonlithato egy 75 negyzetmeteres nyitott ablaku balaton kozeli csaladi hazeval.
Masodsorban,te ha lenne akkora penzmennyiseged ami egy ekkora epulet felepitesere telekkel egyutt futna,belevagnal?
Jelzem hogy kaposvaron egy sajat tulajdonu regen jol mukodo ilyen bolt 3500 negyzetmeteres most zart be.
Te mondtad hogy gyenge a fűtés,vagyis hogy sokba kerülne kifűteni.Hát nem tudom,ha nem lenne ez a bolt,de lenne egy saját bolt akkor úgy gondolom szintén lenne haszon .
Te tenyleg ostoba vagy,kitalaltad ezt a fagyoskodas dolgot.Meg az osszes bullshitet ami a fejedben koroz.
Szeintted ha nem lenne ez a bolt hogy lenne haszon?
Es fordiva.
Nem ezerketszaz hulyegyerek.
Szorozd mar fel.Talan a matek alapszinten megy.
Hogy nincs kedvem heveny 150-200 milliot instabil kereskedelmi helyzetben beletolni egy epuletbe?
Te meg a blődinel is sotetebb vagy.
De sötét vagy,meg a tuzoltosagtol is kell. 🤣
Kerdezz jobban.
Nyitva van az ablakod?
Talan holnap.
A kulso resze a vizternek mar jo,a belso alakul,a tocsavar furatok korul meg olyan feles.
Kel meg az a ket papir.
Sikerült becsiszolni a hengert?
Tehat,a futesnel elmondom hogy 135kw a kazan teljesitmenye.
Mukodik is,mivel minusz fokban esetleg elfagyna a rendszer ha nem mukodne.
Tovabba olyan sotet vagy hogy fingod nincs valojaban milyen ingatlan arak vannak.
Elsosorban sem az ilyen meretu uzlethelyseg sem a megfelelo meretu telek nincs ilyen lokacioban.
Ami nem oszehasonlithato egy 75 negyzetmeteres nyitott ablaku balaton kozeli csaladi hazeval.
Masodsorban,te ha lenne akkora penzmennyiseged ami egy ekkora epulet felepitesere telekkel egyutt futna,belevagnal?
Jelzem hogy kaposvaron egy sajat tulajdonu regen jol mukodo ilyen bolt 3500 negyzetmeteres most zart be.
Annyira jo az a bolthalozat?
Szeintted ha nem lenne ez a bolt hogy lenne haszon?
Es fordiva.