Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na a kilówatt óra az nem gázár. én rémhírkeltés nélkül is elmondom milyen szerződést kaptunk. szóval az orosz-ukrán buli előtt a cég bruttó 165 ft/m3-ért kapta a gázt. Aztán beindult biznyic és a 165 ft-os ár mj-ből átszámolva 1487 ft-ra változott(meghajlós) Szóval nekünk átlagban 3500 m3 gáz fogy a cégnél ami eddig volt egy szezonba 580 ezer forint az most lett volna 5,2 millió (tapsolós) ez az ár deember 31-ig van érvényben. Az új szerződés 2024 jan1-től dec 31-ig már csak harmada 500 ft/m3. Vagy is 1,75 milla lenne jövőre a szűk 600 ezer helyett de nem lesz mert mi jövőre sem fogunk gázt használni basszák meg ennyiért amikor szaré hugyé jön már be a gáz fél éve(óranézegetős) viszont az figyelemre méltó, hogy a céges gáz relatíve a bruttó 500 forintjával jóval olcsóbb mint annak a lakossági ügyfélnek aki átlagon felül fogyaszt mert ő az átlagfogyasztás feletti részt 767 ft-ért kapja meg(gondolkodós) Egyébként meg mind1 mert az ukrik jövőre úgy sem hosszabbítják meg a tranzitszerződést ergo nekünk semennyi pénzért nem lesz gázunk ha csak addig nem lesz ukrajna szovjet fennhatóság alatt(kezeit széttáró)
Ez pont annyira égett amennyire kell.ja,én is szoktam itthon,csak nem 300ért.
Mind hoki motor.
Ja nemis mer jamakka yzf talán
Én simán kinézem hogy a kamionos nem is látta a holttér miatt azt a hülyét. De azért szerencséje van hogy nem esett be a kerekek közé.
https://www.instagram.com/reel...

Kurzus béjemvéseknek 😅
Na, aki esetleg rémhírkeltő akar lenni, annak direkt mutatom, hogy mennyit változott a gázár LEFELÉ.
Nem lakossági árszabás.
Jöhetne is egy ilyen most!
Jól néz ki 👌
Na, ez mar rendben van.
Ha mondjuk 40 tonnát gurított, azzal nem olyan könnyű lavírozni és megállni se, gondolom egy idióta miatt nem kockáztatta meg hogy másokat is letaroljon. Esetenként én "csak" 21 tonnával gurigázok, ha abból indulok ki, hogy az mennyire tehetetlen egy húzósabb szituációban, akkor nem csodálkozok a csőrösön.
persze, hogy még rákot is kapsz vele
de annyit balra tudott volna korrigálni, hogy ne azon a szerencsétlenen menjen át(kezeit széttáró)
Nem mozdította a kormány nem fékezett de még be se bólintott az eleje, hogy elvette volna a gázt vagy kikapcsolta a tempomatot 😅
ettől jobbat összedobok itthon 300 forintból(kezeit széttáró) az égett szélekért felárt kérnek?
Az a helyzet hogy a kamionosnak esélye sem lett volna megállni
lehet szerintem észre se vett semmit az esetből(kezeit széttáró)
Jut eszembe,mondtam hogy legközelebb lefényképezem,nálam most ez a sláger.Ez 3200ft nálunk.
itt még a furgonnal elmentem volna ha tudna ilyen gyorsan menni(gondolkodós)
Lehet pont lefőtt a kávé.
Hát mit nem értesz? A motoros ment az autópályán valamivel pipi tempó alatt de azért lendületesen(meghajlós) a pikapnak miért ment neki az nem teljesen világos de lépjünk ezen túl(kezeit széttáró) De amikor ájultan a motorra rogyva gurult a csávó a mögötte lévő kamion nem lassított nem fékezett nem tért ki a motor útjából tulajdonképen ok nélkül elsodorta(kezeit széttáró) Ha a motor 10 cm-vel bentebb van mint ahol volt akkor át is megy rajta lassítás nélkül(kezeit széttáró)
Valahogy nem tudom sajnálni. Azért jobbulást a kamikázénak. :)
megvettem a ktm motort, aztán pár emberrel beszéltem akinek menet közben kihalt a kerék csapágya, ezek ismerősök szóval nem basznak át, de a netes fórumokban is olvastam erről
vétel után a szokásos kacatokat megvettem( fék-kuplungkar, bowdenek, fékbetét, gyertya stbstb) na akkor veszek egy szett csapágy készletet is
a motor már nincs meg vagy 2 éve de a csapágy az még a polcon van 😂
amúgy a ktm-es emberek hülyék, kb minden szart eladtam, a 20 éves használt bowdeneket is, de a vadi új gyári kerékcsapágy készlet, meg a gyári olajszűrő készlet FÉLÁRON senkinek sem kellett
pedig aki elvitte volna a 2 db olajszűrő készletet kapott volna ajándék gyertyát is mert azt is megvettem de nem cseréltem ki mert fasza volt ami benne volt
szóval vegyél egy 640est aztán tudok hozzá cuccot olcsón, te tuti megvennéd 😁
Én itt semmit nem értek (kezeit ölelve összezáró miután lábbal kulcsoló és gyomorral taszító), Pipi?
https://tenyek.hu/cikkek/tobb-...

Nos itt egyedül a kamionost nem értem a többi világos(kezeit széttáró) Sanyi?
Ki hitte volna? 🤣