A hlx kb a pluss ulesben tert el.
Jo felszereltseg volt kisautoban akkor.
Erdekel egy sporting uleskeszlet?
Barmikor viheto,egy koszonomert.
A vezeto ules beszallo resze asszem foglalkozos,meg egy melytisztitas kell neki.plugandplay 5 ajtosba is.
Azok nagyon hálás kisautók! Nekem régen kettő is volt és volt egy anyáméknak is, egyikkel sem volt soha komolyabb baj. Már el is felejtettem őket, amikor a kint élő fiam pár éve vett egy II-es automata Puntót a nagyvérű bömös mellé, amolyan szaladgálósnak amit az agyonsózott télen se sajnál.
Vagy 2 évig megvolt neki, azt én is használtam amikor kint voltam nála, egy kis műszer volt! Mikor el akarta passzolni, komolyan elgondolkodtam, hogy hazahozom és honosítom, de végül nem kínlódtam vele, amit egy kicsit azóta is bánok.
Tudtommal ezt a példányt is Hollandiából hozták be, azon a tájékon volt népszerű.
Süsd el jófogáson, jobban jársz!
Jo felszereltseg volt kisautoban akkor.
Erdekel egy sporting uleskeszlet?
Barmikor viheto,egy koszonomert.
A vezeto ules beszallo resze asszem foglalkozos,meg egy melytisztitas kell neki.plugandplay 5 ajtosba is.
Vagy 2 évig megvolt neki, azt én is használtam amikor kint voltam nála, egy kis műszer volt! Mikor el akarta passzolni, komolyan elgondolkodtam, hogy hazahozom és honosítom, de végül nem kínlódtam vele, amit egy kicsit azóta is bánok.
https://puntonium.hu/wp-conten...
Ilyen, csak 5 ajtós.
Nekem sokaig egy 1,2 16v hlx volt.
Manualis.
🤣 🤣 🤣