Nekem ez komolyan hihetetlen hogy a tv adást nem tudják még rádiojelen vinni kis kütyüvel. Pedig tud jönni rádiójelen a digitális adás is… na mindegy.
Akkor olyan tvadás kell ami netes.
Tudom, rá is kerestem. Ami kapható, az egy adott audio/video jelet tud továbbítani (amit pl. Ini linkelt), de nem a teljessávszélességet a koax kábelből. Úgy látom az, ami neked kell, az nincs.
Ezt a linkelt cuccot pl. egy set top box kimenetére ráteszi az ember, a másik szobában levő tévére ráköti a vevőt és ott a hang és kép, de csatornát váltani ugyanúgy a box-szon kell. Ezek olyat nem tudnak, hogy a kábelen futó összes jelet, az összes csatornát meg kutyafaszát továbbítják, amit majd a másik TV "kicsomagol", csak egy adott kész A/V jelet.
Szakik! Valaki tud bármi olyan eszközt amivel a kábeltv nem kábelen zsalna hanem a levegőben ?
Nem akarok már falat vésni és át kellene vinni a kábelt a lakás másik felébe de nem lehet a falszegély alatt mert nem. 🤔
amíg nem felejtem el
valami technológiai részletet nem tudsz hogy mérik ki a geológusok a fúrt kutakat akár messzebbről is?
mert erről nem találtam sehol semmit
Elég szarul indulnak ezek, nem tudom honnan veszik az energiát a percekig tartó forgatáshoz. Mondjuk az orosz lánctalpason egy kis benzinmotor volt a megoldás..
Akkor olyan tvadás kell ami netes.