Az ilyen kifejezések használata ilyen kontextusban arra utal, hogy a használó megveti, lenézi és alacsonyabbrendűnek tartja a többi embert, ezt kevesen szeretik magukon érezni így nyilvánvaló, hogy elkezdik ugyanezen érzéseket táplálni a használóval.
Az autónak is.Tisztán látszik az autó elején hogy frontálisan találkoztak,a szélvédőt tipikusan megfejelte,az is látszik hogy ez a kereszteződésben történt,aztán hogy pontosan hogyan.........
A motor eleje volt letörve úgyhogy inkább az autó fordult ki a motoros elé, az első felni is szemből roppant be, nem nyolcas van benne - De persze semmit nem tudok a konkrét esetről
lehet(kezeit széttáró) Majd a hullázásért megint a torkodnak ugranak (gondolkodós)
Vagy lehet múltkor a hullanak-ért sértődtek be a többiek8gondolkodós)
tulajdon képen ki lehetne számolni mennyire tolakszotok az autóvezetőkhöz képest. Elméletileg van 200 ezer motoros. ha mindenki motorozik kb. 5 hónapban egy hétvégét átlagban akkor van 4000000 motoros nap. 4 millióból meghaltok éves szinten 60-an. Autóból aponta megmozdul 1 millió. az 365 millió autós nap egy évben. ebből halnak meg 2-3 százan. Lehet százalékot számolni(kezeit széttáró)
Egyik orvosom azt mondta , mindenkinek eljön a vég , az ajtó elött ott áll mindenki szépen sorba , de az a baj , hogy a motorosok sajnos tolakszanak ! 🙃
mióta 2 éve elkészült az út lajosmizse felé ott tologatjuk 110-130-al. Nagyon parádés sima új út van mizséig ugye onnan meg ótópálya.
Nem ismerem a baleset körülményeit amikor ott voltam azt sem tudtam mi történt mert csak az összetört orrú ódikombit láttam meg a rendőrök terelgettek csemő felé. Másnap mutatták a féjszbukon, hogy motoros-autós baleset volt. ma is jártam arra csak az a fura, hogy a koszorú meg a mécsesek nem ott vannak ahol a motro fexik az árokba, hanem a túloldalt(kezeit széttáró) Szerintem a motoros a csemői alárendelt útról fordulhatott ki kőrös irányába az autó elé(gondolkodós) Persze nem biztos de ezt tartom valószínűnek(kezeit széttáró)
én ilyen 3500 kilométerért tuti nem tartanék fent motort(kezeit széttáró) szinte nap mint nap megyek el ez előtt kecsón a nagykörúti kanyarban van. Szaros 3500 kilométerért én nem szervizelgetném a lomot.
Nekem nincsen már(kezeit széttáró) Így is szegelgetve vagyok megdögleni meg nem akarok(kezeit széttáró) ti mind a halál fiai vagytok még az is aki robogózik(kezeit széttáró)
Tessék múlt hét szerda. (kezeit széttáró) a baleset miatt csemő felé kellett kerülnöm mert lezárták az utat. A srác a 40 et épen karistolta. Én még lehet az unokát is látni szeretném(gondolkodós) neketek annyi. Vagy a motor visz el vagy a kovid elleni védőoltás. Mindkettő elég gyors(gondolkodós) https://www.baon.hu/helyi-kek-...
Ennek örülök ! Mivel én idén is 3500km-t mentem a bivallyal , nem mondhatjátok , hogy nincs kihasználva , és csak műkedvelő vagyok ! Tavaly is pont ennyit sikerült vele menni , úgy hogy tartottam az újrakezdési átlagomat és mivel több mint 3000km ezek szerint qrvára kivan használva , és nem csak fotelmotoros vagyok ! 😉 🙃 😀
Vagy lehet múltkor a hullanak-ért sértődtek be a többiek8gondolkodós)
Nem ismerem a baleset körülményeit amikor ott voltam azt sem tudtam mi történt mert csak az összetört orrú ódikombit láttam meg a rendőrök terelgettek csemő felé. Másnap mutatták a féjszbukon, hogy motoros-autós baleset volt. ma is jártam arra csak az a fura, hogy a koszorú meg a mécsesek nem ott vannak ahol a motro fexik az árokba, hanem a túloldalt(kezeit széttáró) Szerintem a motoros a csemői alárendelt útról fordulhatott ki kőrös irányába az autó elé(gondolkodós) Persze nem biztos de ezt tartom valószínűnek(kezeit széttáró)
Tessék múlt hét szerda. (kezeit széttáró) a baleset miatt csemő felé kellett kerülnöm mert lezárták az utat. A srác a 40 et épen karistolta. Én még lehet az unokát is látni szeretném(gondolkodós) neketek annyi. Vagy a motor visz el vagy a kovid elleni védőoltás. Mindkettő elég gyors(gondolkodós)
https://www.baon.hu/helyi-kek-...