Ha turaendurobizgere akkor egy olcsobb tiger 800,ha uj akkor 660 sport,de az gyenge,de inkabb egy kisfogyasztasu olcso cb500x.
De nincs penzem,igy marad a strandkorlatkek,ami fekete.
Jo oesz az,.........vagy nem.
Én még soha sem láttam férfi embert aki aperolt iszik 😂😂
Közelmúltban szakertettük meg, hogy egyikünk sem ivott még (3pár) annak ellenére hogy a lányok rendszeresen. Aztán kimaradt a kóstolás. Nem tudom megmagyarázni hogy miért, de a gondolat sem indul meg a fejemben hogy megkóstoljam 😂
Én szeretem az Aperolt, mint minden keserű likőrt... a pezsgős koktél tényleg kicsit csajos, viszon finom az is. Ha nem lenne alkoholos, mindig spritzet innék nyáron...
Hát akkor az első gt lesz… rábaszott, nem szabad. Pedig a 1290blokk nagyon finom, rángat de legalabb nem egy steril kiherélt szar, érzed hogy az egy motor.
Sportostúrában nincs mit venni 🤷🏼♂️ z1000sx de azért a pénzért többet vár az ember, 1000xr jó de agyon kell forgatni 🤷🏼♂️ tigerek ebben a 4millás árban még nem az igaziak. Multistrada de az is V2.
Nekem is bedob néha hibát az eds-re meg a féklámpa kapcsolóra ha a pirossal állítom le és viszonylag sokáig úgy van.
A 1290sasoknak a tanksapka néha nem nyílik, kormányzár néha nem nyit azonnal meg ott az eds. Előbbi kettő szerintem ha kicsit feszül valami akkor hisztizik, eds meg ha kicsit leesik a fesz az akkuban. Mondjuk az előbbi kettőre kurva nagy szüksége van az embernek…
Ha jol emlegszem 16 os szupertyuk gt.Volt fekmunkahenger,kerekcsapagy,kotyog a lengokar tengely csapagy,hibakodot dob a kereknyomas szenzor.
Mondjuk azt nem ertem minek vette ha utalja a v2-t.
Hisz nem volt ez a teny titok. 🤣
Nagyon helyes! Van még gerinc a világban. Mondjuk ez valami májusi cikk, kitudja mi lett azóta.
Az Oszié nem tudom mikori évjárat, a pénzért leszek a baratod gyerek meg ha jól tudom első évjáratot vett 21-22. Na ilyet nem szabad, ott tényleg vannak bajok. A 1190-ből is inkább csak a 14-15-16, 1290-ből is a 19-20, az új 1290-ből is a 22-23…
Internet ide vagy oda meg szivott egy nagy sorozatot a gazkarral.
Mondjuk kozvetlen tapasztalat oszi es a szemmel jol lathato osszeg amit szervizben hagyott a szupertyukert.
Mennyire kell balfasznak lenni hogy egy retkes lmbtq selejttel reklámozzanak egy olyan italt amit jellemzően FÉRFIAK isznak és nem buzik?
Reklámozta volna a szójatejet vagy a tofut vagy mittudomén mit. De pont a sört ?!
Klasszikus kapitalista reklamfelfogas,jo novel luxuskocsit,jobban porog a biznisz mint a transznemu pasival a budweiser light. 🤣
Eszemfaszom megall hogy a kommunizmus oshazaja,egy sutoriter diktatura lesz a 80 as evek amerikajanak utolso letetemenyese. 🤣
Annak nem, az elég menő, meg aztán abból van páncélozott 😅 de a német SUV-ok lófaxt se számítanak ott "jobb" körökben - bár akitől ez az infó származott, már vagy 10 éve hazaköltözött ide (vissza)
Ejj de jó amikor az ember az interneten gyűjt VALÓS tapasztalatot 😂😂
Én meg 25ezret 14hónap alatt, egy kormánycsapágy hibával, nem tetszett neki a sziklát tetves hulladék ~20km-es szakasz 2személlyel, na meg nekem se…
De nincs penzem,igy marad a strandkorlatkek,ami fekete.
Jo oesz az,.........vagy nem.