Én, ha ilyesmi kell, a MÉH telepen szerzem be... mindig lehet találni. Pont tegnap kellett 2 db Lv 3-4 vaslemez, ami épp nagyobb, mint A4, kb. 5 perc alatt találtam, meg egy pár keskenyebb csík, volt vagy 2 kiló az egész, ember meg se mérte, ránézett, öccá' 😁 mindenki örült. Ahol újat árulnak, általában nem adnak ilyen kis darabokat.
Autóval mentünk körbe 2:20, nem én vezettem, de kb. nekem is ment volna, nem volt akkora kihívás, aki vezetett, az is teljesen amatőr. Egy Honda S2000 volt, 240 LE. Honda nap volt, miénk volt a ring egy-két órára. Motoros akkor nem volt, mérgesebb Civicekkel is hasonló időket mentek.
3-4 kör után a Honda első fékbetétje elporladt... 😅 fehér hamu lett belőle.
Nem kötekedem, de ha bárhol ellentmondást, vagy hülyeséget látok, azt szóvá teszem - aztán ezt ki-ki vérmérséklete alapján fogadja... Férfiember általában nem jól veszi, ha beleverik az orrát a tévedésébe, lódításába, hülyeségébe (a megfelelő aláhúzandó)
Az okos villanyszerelő pl. letiltott, Levike állandóan hőzöng, de pl. Pipi fel se veszi 😁
A "2 közeli" az nekem 2:05-2:10, és te említetted a 120 végsebességű ETZ-t is - és akkor jön egy vidi, ahol 2:05 körül megy Talma egy 200 LE-s pályára felkészített motorral...
Leközelebb definiáld, mi a "közeli" mert ha úgy van, ahogy Zoli írja, hogy a 2:35 is közeli, akkor nem szóltam 😆
baszod fagy volt az éjjel. Ilyenkor a galambszar amit puceválsz az oda van fagyva(kezeit széttáró)
Én várnék délután kettőig amíg megolvad csak könnyebben törölgeted ronggyal, mint most spaklival vakarászgatnád alpinista szerelésben(kezeit széttáró)
az megfogja a sima vasat is és nem rohad el
Nemááár.
és festeni sem kell
Vagy beöltözik kanáriba és teker félóra. 🤣
3-4 kör után a Honda első fékbetétje elporladt... 😅 fehér hamu lett belőle.
Az okos villanyszerelő pl. letiltott, Levike állandóan hőzöng, de pl. Pipi fel se veszi 😁
A "2 közeli" az nekem 2:05-2:10, és te említetted a 120 végsebességű ETZ-t is - és akkor jön egy vidi, ahol 2:05 körül megy Talma egy 200 LE-s pályára felkészített motorral...
Leközelebb definiáld, mi a "közeli" mert ha úgy van, ahogy Zoli írja, hogy a 2:35 is közeli, akkor nem szóltam 😆
Én várnék délután kettőig amíg megolvad csak könnyebben törölgeted ronggyal, mint most spaklival vakarászgatnád alpinista szerelésben(kezeit széttáró)
kölcsönkinyír visszajár. 🤣