Már ahol. 2700 Ft a Két Szekér Fogadóban Pécstől egy kőhajításnyira. A Duna Csárdában Dunaszekcsőn 3500 egy adag, körettel. Katalin Vendéglő Harkányban 5800-ért csinél kétszemélyes tálat pl. Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Mondom, nem baj, ha egy tizest elkajálunk egy kiránduláson a nejemmel, csak érezzem, hogy ettem is valamit... :D
Herdálhatnék, de nem akarok, lesz annak jobb helye is. Mondjuk egy évben kétszer belefér, de valahogy jobban esik, amikor két pl. rendes adag cigánypecsenyét savanyúsággal és két sörrel tesznek elém 6500-ért. De ettől még jól sem laktunk igazából. Kilencezerért.
Ahogy a Bléd mondta, ha jó lett volna, akkor nem fájt volna.
majd olvashatom a faszságot a télen eleget, míg jó az idő, nem a gépnél baszom a rezet, az akksigyár téma is lecsengett már, a lőtéri kutyát se érdekli, majd dobnak be másik gumicsontot, amin rágóznak a prolik egy ideig
négyezer? (gondolkodós) Most mondanám, hogy ott se az a hülye aki eladja 😅
Hát elmennek a picsába. De majd mindjárt jönnek a többiek azt mondják, hogy milyen zsugori vagy, hogy egy jó pizzáért sajnálod a pénzt(gondolkodós)
Jah, ma monoron rendeltem pizzát....volt képük négyezret kérni érte. Ha ezt tudom menüzök valahol, még a westendben is háromezer alatt kijön..
Ez csak a multkori mi mennyi kapcsán ugrott elö
Mondom, nem baj, ha egy tizest elkajálunk egy kiránduláson a nejemmel, csak érezzem, hogy ettem is valamit... :D
Csak ha nincs más és nagyon éget a kérdés, akkor. Elrontottak a britek, nekem az már nem hamburger :)
Ahogy a Bléd mondta, ha jó lett volna, akkor nem fájt volna.
Hát elmennek a picsába. De majd mindjárt jönnek a többiek azt mondják, hogy milyen zsugori vagy, hogy egy jó pizzáért sajnálod a pénzt(gondolkodós)
Ez csak a multkori mi mennyi kapcsán ugrott elö
Bár lehet,hogy nem 😅
Mire beleég az agyába az embereknek, már meg is szünt aztán tanulhatnak ujat😃
Az egy asztalra sosem rakhato ollo es kozepsztender tantargy?
Nalatok volt ilyen tantargy? 🤔