felbaszod a tetejére lehúzod az ablakot aszt a bal kezeddel fogod(kezeit széttáró) Gondolom automata váltós a lom így csak nem okoz gondot(kezeit széttáró)
nem tudom mi az a fájn dining de különösebben nem érdekel. Akár merre térülök fordulok meki mindig esik nekem útba aztán azon kapom magam,hogy már zabálok is benne(fetrengős) De biztos más is lehet ezzel így(gondolkodós) Mivel úgy sejtem plázákba nem nagyon jártok én meg sajna elég gyakran a kajarészlegen a mekinél szignifikánsan többen vannak mint a többi üzemegységnél(kezeit széttáró) Kapásból minimum háromszor annyian vannak a sorban mind bárhol máshol(kezeit széttáró) Az tény, hogy döntően 15-25 éves fiatalok(kezeit széttáró)
nekem is ez a tapasztalat. (kezeit széttáró) Az asszony szokta venni akár hányszor kérdezem mi a jó abban ha nincs íze? érdemleges választ még nem kaptam(gondolkodós)
Mindennek 😄 Tudom, csak provokatív kérdés volt, de se egy jó liszt, se egy olasz paradicsom sűrítmény, se egy sajt nem olyan, mint amit Penny-ben kapsz.
Vagy másik áthidalónak, műhelybe motor kiemelőnek autóból, etc.....
Nem is ertem ekkora beles zabagepek vagytok es engem basztattok. 😆