Pont errt szeretném kiprobalni, hogy erdemes-e megvennem, nehogy tobb legyen a hatrany mint az elony. Igaz, csigolyatoresnel nem nagyon van tobb hatrany.
Az eleve gyanus, hogy az utcan nem nagyon latom senkin.
Én és még néhányan a szerencsét már kivettük az egyenletből.......ettől függetlenül sokszor jó ha mellénk szegődik.
Annyira nem kényelmetlen, de ilyen alapon a sisak is az....
Régebben én is....most is egynaposokra nem mindig veszem fel. De aztán igazából akkor változott meg a dolog amikor a lányom elkezdtem egyre többet vinni. Elsősorban neki vettem, de akkor már vettem magamnak is. Mert hát hogy néz ki az utason van a vezetőn.nincs😃 megaztán a sok km alatt egyre több lett a meggyőződés is.
én mindig azon az elven voltam hogy ami kényelmetlen azt nem használom, nekem az nem motorozás ha ezer féle biszbaszt aggatok magamra
régebben esténként imádtam rövidgatya+póló+papucs tolni pár kört a pusztában, bogarak ellen meg pont elég volt egy 300 forintos munkavédelmi szemüveg, de volt hogy póló sem volt rajtam
és kurva jól éreztem magam, teljesen szabadnak érzi magát ilyenkor az ember, még a pöcsöm is lobogott a szélben, kb a meztelen fürdőzéshez hasonló élmény
de az aszfalton is mindig a lehető legkesesebb cucc volt rajtam, persze ha kijön elém valami fasz akkor már lehet nem írkálnék ide, na de ezért van a szerencse........
Az eleve gyanus, hogy az utcan nem nagyon latom senkin.
Resica.
Még hogy esőben nincs tapadás....
Már ha megnyilik.....
Annyira nem kényelmetlen, de ilyen alapon a sisak is az....
régebben esténként imádtam rövidgatya+póló+papucs tolni pár kört a pusztában, bogarak ellen meg pont elég volt egy 300 forintos munkavédelmi szemüveg, de volt hogy póló sem volt rajtam
és kurva jól éreztem magam, teljesen szabadnak érzi magát ilyenkor az ember, még a pöcsöm is lobogott a szélben, kb a meztelen fürdőzéshez hasonló élmény
de az aszfalton is mindig a lehető legkesesebb cucc volt rajtam, persze ha kijön elém valami fasz akkor már lehet nem írkálnék ide, na de ezért van a szerencse........