Hiszen már a legutolsó cigány is egyéni vállalkozó,azzal észt nem adnak.Minek is lennék vállalkozó mikor anélkül is megtermelem ugyanazt a pénzt?És kettőnk közül nem az én jövőm bizonytalan,igaz?Nem én emlegetem hogy majd meglátjuk milyen lesz ez milyen lesz az....hogy le kell-e húzni a rolót és menni a jyskbe.Én annakidején mérlegeltem és választottam,most 6év távlatából nézve,igen jó döntés volt.
Az az igazság hogy pont emiatt ha csapatás van mindig átrakom sport módba mert ot faszább a futomü, jobban befeszül. Ha turingba hagyom akkor az van amit mondasz és szinte rakosgatja odébb a hátulját. Vílhetően javitana a helyzeten ugyhigy megpróbálom. Szóval akkor feszesebb kéne hogy legyen a hátulja? Illetve az a húzó irány?
Na akkor a hátulján próbálj meg beljebb tekerni a csillapításból, az nem tudom hogy van a programban, a lényeg hogy lassabban rúgjon vissza.
Hosszú elnyújtott kanyarban nem pumpálgat be néha ?
Mivel nulla a kortikális aktivitásod így nem feltételeztem hogy gondolsz valamire,a gondolkodás alatt az erős próbálkozást értettem,siker nélkül nálad.
Gondolni valamire és gondolkozni nem ugyanaz,szóval lehet mégiscsak neked mennek nehezen ezek a dolgok.Fuss neki újra,de most próbáld úgy hogy nem bizonyítod a tudatlanságod,ja,és mekegés nélkül.
Neked is full elektromos ? Ilyenkor kellene a húzófokozati csavaron befelé vagy a nyomófokozatin kifelé 1-2kattanást, ha a guminyomás nagyjából jó. Smt-n be lehetett lőni de a buzi eleltromossal nem.
(Bocsi, Zoli, csak a feszültséget szeretném oldani 😉)
Egyeni Vallalkozo vagyok.
Pont ez az amibe te belebuktal.
Hosszú elnyújtott kanyarban nem pumpálgat be néha ?
Megtörtént.