én azt látom hogy a világ pénzesebbik felén ezrével telepítik a töltőket
és azt is hogy az ilyen faszok miatt nincs fejlődés/változás mint te vagy 😂
nem kifogást kell keresni hanem megoldást
csak ez a kis begyepesefett agyatokkal nem megy
Nézd már meg, egy háznál mennyibe kerül a KOMPLETT csatlakozás kiépítése, és az csak a mérő utáni első csatlakozási pontig megy, nem pedig egy, de inkább több "kútfej". A tervezést megelőző felméréstől addig, amíg felkapcsolják a villanyt először.
És nem benne továbbá a parkoló kiépítése, vagy a meglévő széjjelbaszkodása és helyreállítása.
Lófasz költség, persze.
Majd CSAK a tervezés százezrekben, de inkább millióban mérhető. A méretlen is, plusz a többi.
Azt még nem tudom eldönteni, hogy te tényleg ennyire balfasz vagy, hogy abból építenéd fel a világot, ahogy a te otthoni ténykedésedet, amikor szeméttelepről összevadászott anyagokból technokollal összeállítasz valamit, vagy direkt próbálod erre- és így vinni az ötleteidet.
Pedig lehet. Gyereknek is az van meg a nejnek is. A gyereknek már sikerült de meg lett tanitva hogy huzza meg csatolás után.
Na.mindegy, a D tényleg egyszerü és tévedhetetlen
senki sem állítja hogy olcsóbb lesz a villanyos kocsi
amúgy pár ezer egy mérő kütyü, egy oszlop egy csatlakozó, lófasz költség ha csak pár kw-os a csatlakozás, mivel a meló 8 órás nem is kell 5 kw-tól több 3 fázison az 10-12 amper, a villany tűzhely ettől vadabb haveromnál
Az emberi hülyeséget ne a csaton verjük le.
Amúgy nem is tudom, hogy lehet rosszul csatolni, vagy belenyomom a helyére vagy semmi. Vagy nem tudok valamit.
Ja, természetbeli juttatás lenne, külön méréssel talán, csak éppen méretlent kiépíteni és - mind a két esetben - piaci áron lehet majd tölteni. Ja, persze majd a kapacitásdíjat is beleszámolva meg a többit. Biztosan olcsóbb lesz, mint a jelenlegi korszerű benzines járművek.
nem emlékszem pontosan de olyasmi lehet mint a mosó, beállsz az egyik felén a régi akkuval a másikon meg ki az új akkuval pár perc alatt
egy mentő állomáson nem sokkal több idő mint amire betolják a beteget meg vissza cuccolnak
ez csak pénz kérdése és nem technológiai hiányosság
Tehát még nem életképes és ahogy lejjebb rávilágítottak ennek az infrastruktúrának a kiépítése messze nem olyan gyors mint a fosszilisé volt anno és most ha kell, már vagy 20 éve tolják a delejt, de a hálózatnak még a nyoma is alig látható nem, hogy legalább az elégséges szintete elérje.
Az mikrometrikus csat vagy a fém nyelves, mint a biztosági öv azautóban? Van egy Motowell sisakom nekem is, az utóbbival van szerelve. https://ae01.alicdn.com/kf/H66...
ez az ami még nincs kész
nem a melóhelynek kell hanem az áram szolgáltatónak és neki fizetsz
és nem csak sz elmaradt keleti blokkot kell nézni
az usában ezrével telepítik a repterekre a lassú töltőket hogy mire hazaérsz feltölti a kocsidat
És azt a töltés ki fizeti? A melóhelynek sincs ingyen ráadásul minden parkolóhelyen ki kéne építeni a töltőket, az előző cégemnél a dolgozók rollerének és bringájának a töltését is megtiltotta a vezetés pedigbalig volt 6-8 jármű, de ez is szúrta a szemüket.
A robogómra egy nyílt sisakot használok, annak idején leszartam és egy Motowell gyártmányút vettem, meg kéne néznem a fényképeket, hogy mikor, de biztosan több, mint tíz éve, és még nincs kopásból eredő hiba.
és azt is hogy az ilyen faszok miatt nincs fejlődés/változás mint te vagy 😂
nem kifogást kell keresni hanem megoldást
csak ez a kis begyepesefett agyatokkal nem megy
És nem benne továbbá a parkoló kiépítése, vagy a meglévő széjjelbaszkodása és helyreállítása.
Majd CSAK a tervezés százezrekben, de inkább millióban mérhető. A méretlen is, plusz a többi.
Azt még nem tudom eldönteni, hogy te tényleg ennyire balfasz vagy, hogy abból építenéd fel a világot, ahogy a te otthoni ténykedésedet, amikor szeméttelepről összevadászott anyagokból technokollal összeállítasz valamit, vagy direkt próbálod erre- és így vinni az ötleteidet.
Na.mindegy, a D tényleg egyszerü és tévedhetetlen
amúgy pár ezer egy mérő kütyü, egy oszlop egy csatlakozó, lófasz költség ha csak pár kw-os a csatlakozás, mivel a meló 8 órás nem is kell 5 kw-tól több 3 fázison az 10-12 amper, a villany tűzhely ettől vadabb haveromnál
Amúgy nem is tudom, hogy lehet rosszul csatolni, vagy belenyomom a helyére vagy semmi. Vagy nem tudok valamit.
egy mentő állomáson nem sokkal több idő mint amire betolják a beteget meg vissza cuccolnak
ez csak pénz kérdése és nem technológiai hiányosság
https://ae01.alicdn.com/kf/H66...
Abban Kawának igaza van, hogy sok sisakon műanyag a racsnis nyelv a Microlock csaton.
https://5.imimg.com/data5/SELL...
nem a melóhelynek kell hanem az áram szolgáltatónak és neki fizetsz
és nem csak sz elmaradt keleti blokkot kell nézni
az usában ezrével telepítik a repterekre a lassú töltőket hogy mire hazaérsz feltölti a kocsidat
ezt meg honnan szedted? eleve az akkuban van minimum egy balansz eszköz
ezek a kifogások csak balfaszkodások mint amikor a paraszt bizonygatja hogy a ló sokkal jobb mint a kocsi, amiben még igaszság tartalom is van....