Jó sok hülyeséget beszélsz ebben a témában, szerencsére azért téged senki nem vesz hiteles információnak, bár elmondásod szerint kenterbe vernéd az összes menő motorversenyzőt 😆
A gyakorlástól leszel jobb. Ha nem gyakorolsz akkor baszhatod mit csináltál szimóval 30éve.
A vezetéstechnikai tanfolyamokon meg azt mutatják hogy mit gyakorolj, mert azért rá lehet jönni magadtól is a dolgokra, de kell hozzá sok év, és akkor sem biztos hogy minden trükköt tudsz.
Nekem a Simson se ment jobbról , valahogy az agy nem áll rá a másik oldalról ! Max 2-3 méter egyenesen , de ha már egy parkolóba szeretném bekormányozni , elvesztem ! 😂
Simán. Innen tudom hogy vízátfolyáson 140-nél úszik fel a Honda 🤣 és ezt is onnan tudom hogy felpörgött a hátsó kerék, én meg azt hittem a kuplung szaródott el. 😆
Apám háttal felült a Jawa-ra és simán közlekedett a városba , váltott , fékezett , kanyarodott , mint más előre ! Biciklivel is ! Soha nem tudtam megtanulni ! Biciklivel próbáltam , nem ment ! 😉
amikor a bal térdem szétment akkor balról nem tudtam felszállni, le sem tudtam tenni a bal lában, a lábtartóra is kézzel emeltem fel
járni is csak bottal tudtam de azért pár kör motorozás belefért
Így már mindjárt más. 👏