ja utána pár hétre rá jelentették be a 100%-ost, miután üzembe került az enyém. Kicsit bosszankodtam is(gondolkodós) most már nem biztos, hogy bánom(kezeit széttáró)
a nád nem vészes csak a damil nem viszi, meg aztán kb méter szélesen meg másfél méter hosszan kell csak, tudom tolni egész lassan is
a fos akkus sövényvágó is viszi csak nem akarok ilyenért 60 ezret kiadni
Elvileg annak a hajtása nem bírja el, nekem 240-es van és arra a szervizben azt mondták, hogy a legkisebb amire fel lehet ezt tenni és van gyári szerelék hozzá, megvettem mondjuk bozótost kivágni, de az 5-8cm-es fát is viszi mint állat. Az a baj, hogy a menet nem stimmel a kínaival mert azokhoz mindenféle cucc van a stilhez meg gyártanod kell befogó holmit.
ismerősnek múlt héten tették fel az ingyenes napelemet, neki már a pályázat elfogadás után alá kellett ítni hogy havi elszámolás lesz, épp számoltuk 3 naponta egy sört keres majd a napelemmel, ha nem az alsó polcról választ akkor 4 naponta, persze télen nem akkor akár több hét is eltellik majd mire összejön az ingyen sör
7 panelt tettek fel neki, mondam neki gyors vegyen egy 8. panelt akkor a termelési görbe sokkal faszább lesz, kicsit elbaszott a hüvely inverter 200 volttól indul csak el az mppt
Ilyen forgó izéket ugyan nem láttam vagy csak nem figyeltem viszont a westendben szombaton valami hasonló bemutatót láttunk ilyesféle figurákkal egy nagy térben, érdekes volt.
Nem luxusról beszélek, hanem ami károsítja a környezetét ÉS felesleges. A felesleges nem feltétlenül luxus. A luxus az a felesleges kiterjesztése/fokozása.
a fos akkus sövényvágó is viszi csak nem akarok ilyenért 60 ezret kiadni
nádat kellene vágni aztán a damil nem viszi
7 panelt tettek fel neki, mondam neki gyors vegyen egy 8. panelt akkor a termelési görbe sokkal faszább lesz, kicsit elbaszott a hüvely inverter 200 volttól indul csak el az mppt
Azé pipinek még főhet a feje....
😵
Lapos tv-ének annyi 🤔
https://www.youtube.com/shorts...