Na végre itthon ! Motoroselefántot kikötöttem ! Elég betont fostam ki ma is ! Holnap viszont valami qrva szar idő jön , az összes munkánkat lemondták az időjárásra hivatkozva ! Egyébként maga a kuplungszet 400 000 Ft , önindító 122 000 Ft ,gázolajszűrő 39 000 Ft ! Motorbak 22000 Ft stb ! ☹️
Vazze, neked minden feleannyiba vagy kevesebbe kerül, mindenki pusziért legfeljebb negyedannyiért vállalja mint másnak ráadásul max. másnapra, de inkább azonnal vagy előbb a munkákat, neked annyira bejött az élet, hogy ilyen már nincs is. 😁
tízen plusz éve öcsém is akart egy ilyet, szülői utasításra el is kellett mennem megnéznem vele néhányat alig tudtam lebeszélni róla de most már bánom, hogy sikerült 😅 Helyette lett egy 406-os pözsó szárnyakkal taxi 1 pözsóra átlakítva. Most, hogy meglett az új audi ezt nem adta el hanem betette a garázsba örök mementónak. Pedig a garázsban tárolgattam az építkezési anyagmaradékaimat aztán az miatt a szar miatt költöznöm kellett(szemeit körbeforgató) Ha a KIT lett volna megvéve az nem fért volna be a garázsba a mai napig is használhatnám a garázsát raktárnak 😅
https://youtube.com/shorts/vre...
38 ezerért gázolajszűrő 😂
Szerintem a hatótávot olyankor nem is kilométerben nézed hanem üzemórában 😅