Az. A gyári gumija, a manualban hangsulyozzák ehhez optimalizálták de sztem csak marketing..... tudom, régebbota létezik a scorpion, ellenben ez ZR. ....bár sztem ugyanaz mint a sima R17 vagy R19......
Scorpio? Jó nagy szar ám a bridgestone a41… kénytelen voltam letesztelni mert senki ismerős nem akarta felrakni, felrakta erre felrakta 2haver is, első 3000 kurvajó aztán az eleje kiszámithatatlanul csúszkál ha valamiért ívet kell szűkítsek… pedig én nagy bridgestone fan vagyok.
az a hiba hogy az ember túl rövid időkre tervez
30-40 éve még az emberek többsége ilyen 2 hetes nyaralásokra ment, utána jött a 7 napos majd az 5 napos, most meg a 3 napos "hosszú" hétvége a divat
Az a baj, hogy ha messzi tájra mész megtekinteni valamit, nem nagyon tudod másképp. Legszívesebben beraknám a járgányt valami kisbuszba, de hát... eladtam.
Remélem a contiroadattack4 lassan elérhető lesz.
30-40 éve még az emberek többsége ilyen 2 hetes nyaralásokra ment, utána jött a 7 napos majd az 5 napos, most meg a 3 napos "hosszú" hétvége a divat
Most is egy barom vagy, de legalább már a megye táblát elhagytad. Reméljük jól elfáradtatok.
De menni kellett, mert nem nálam volt a cím, hogy hová.
..
A csekkeket várom. Sajnos.
Foleg ha nem leszek olyan rohadtlusta es be tudom rendezni a furgont.
Par eleme mar kesz van.
Pontosabban a napig tartó sztrádázás oda-vissza már nemgyere be.