Épp hasonló fogalmazódott meg az én fejemben is. "Ha az lenne a munkám, hogy egy ország zsebével foglalkozzak", ugyebár.
Ettől még tudom, hogy nem szokás, de ez lenne a dolga. Igaz, a rendőr munkaköri leírásában sem volt benne, hogy felpofozzon bárkit a hosszú haja vagy az öltözéke miatt, de mégis szokás volt ez a gengszterváltás előtt.
Jó jó ez igaz mindenkire, de a politikusokat elméletileg azért választjuk mi meg a pór nép, hogy nekünk jobb legyen nem? nem azért, hogy leraboljanak bennünket(kezeit széttáró)
pont ez a fura. 6 évig hajóztam semmiféle adója nincs neki. Sem súlyadó sem kötelező biztosítás sem semmi más. (kezeit széttáró)
ha veszel 50 ezerért egy kispolákot minden szart is fizetsz rá 😆
"A napelem adó tulajdonképpen egy rendszerhasználati díj. "
Azt nem veszi figyelembe senki, hogy aki betermeli napelemesként a plusz energiát a rendszerbe az a saját maga által finanszírozott eszközeiről teszi. Ha az áramszolgáltatónak van igénye a rendszerhasználati díjra akkor nekem is van igényem rá hiszen az én rendszeremet is használják amikor többletáramot adok be a közösbe. mamlasz logikájával élve még az értékes tetőfelületemet is feláldozom a saját és a közös cél érdekében. Szóval a két rendszerhasználati díj épen ki is üthetné egymást(kezeit széttáró)
és mi volna ha egy műholddal kilőném a napelemet ami mindig a nap körül keringene és csak egy zsinór lógna le a pecóhoz vajon azt is látnák? (gondolkodós)
Ettől még tudom, hogy nem szokás, de ez lenne a dolga. Igaz, a rendőr munkaköri leírásában sem volt benne, hogy felpofozzon bárkit a hosszú haja vagy az öltözéke miatt, de mégis szokás volt ez a gengszterváltás előtt.
ha veszel 50 ezerért egy kispolákot minden szart is fizetsz rá 😆
Azt nem veszi figyelembe senki, hogy aki betermeli napelemesként a plusz energiát a rendszerbe az a saját maga által finanszírozott eszközeiről teszi. Ha az áramszolgáltatónak van igénye a rendszerhasználati díjra akkor nekem is van igényem rá hiszen az én rendszeremet is használják amikor többletáramot adok be a közösbe. mamlasz logikájával élve még az értékes tetőfelületemet is feláldozom a saját és a közös cél érdekében. Szóval a két rendszerhasználati díj épen ki is üthetné egymást(kezeit széttáró)